facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sportbarnummer10

Sportbarnummer10

About

Välkommen till Vaxholms första och enda Sportbar! Boka bord tfn: 08-54130664

Story

Vi visar alla sorters sport på storbilds tv och storbildsskärm i 4 olika avdelningar av restaurangen och vill ni se en speciell match/idrott så hör gärna av er så gör vi vårt yttersta för att tillgodose er önskan.

Maten vi serverar är klassisk amerikansk sportbar och italiensk mat med allt från chicken wings, Burgare, Fish n' chips, pasta och under helger och högsäsong även pizza.

Varmt välkomna till Sportbar nummer 10 på Hamngatan 10 i Vaxholm!

Address: Hamngatan 10, 185 31 Vaxholm
Phone: 46854130664
City: Vaxholm
Zip Code: 185 31



related searches:
Similar places near
Restaurang Kajkanten Restaurang Kajkanten 696 meter Super gott mat, trevlig personal, fint utsikt. Personalen är extra trevligt, bjuder a...
Reviews
Bra mat och trevlig personal med glimten i ögat
Vi fick vänta på maten länge, tog 40 min att få 2 pizzor. Inte bra pizza, servitören spillde dricka över en i vårt sällskap. Rekommenderar inte.
Bra service och personal. Maten var dock katastrofal. Beställde babyback ribs som var väldigt överkokt, torr och hård. Sämsta revbensspjäll jag ätit. Så beställ inte det!
Bra service och prisvärd mat! Bra meny med mycket att välja på. Bra läge nära hamnen. Besökte på vintern efter mörkrets intåg, säkert finare på sommaren. Vi kan gärna komma hit igen.
Tog lite lång tid innan maten kom in, men vad kan man förvänta sig när det är fint väder en lördag mitt i lunch? Trevlig personal och bra service.
Mycket bra förbättringar! Personalen är trevlig och hjälpsam, maten är bra speciell pizzorna och utsikten är underbart som vanligt! Jag rekommenderar om ni ska åka till Vaxholm!!
Gammal bröd med stenhård botten och fryst kött. Kom igen nu, en sportbar som inte kan laga en hamburgare. Trevliga servitörer var den ända plus.
Beställde 2 irish coffe fick vänta ca15-20 min för dem gjorde nybryggt kaffe kl.var ca22 inte mycke folk...när vi fick den var grädden sur och smakade inte bra, baren sa att så ska grädde smaka... slutade med pengarna tillbaka och vi gick.
Bra ölutbud. Oxfilé planka helt ok, köttet bra. Lite dyrt dock.
Tyvärr inte någon bra toast sandwich. Kycklingen smakade märkligt och En bismak som satte i länge efter besöket. Men trevlig personal och kanske andra rätter är bättre. Är mellan 1-2 stjärnor för rätten, också iom att den var så dyr.
Comment on this business

to add Sportbarnummer10 map to your website;