facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sporthallen, Ulricehamn

Address: Ulricehamn
City: Ulricehamn


Similar places near
Sport cafeet i Ulricehamn Sport cafeet i Ulricehamn 71 meter Cafeet i sim och sporthallen finns i Ulricehamn. serverar lättare luncher, sallader, ...
Skateboardpark till Ulricehamn Skateboardpark till Ulricehamn 168 meter Fantastiskt bra skatepark! Kul att den finns i "lilla" Ulricehamn!
Lagskidan Lagskidan 561 meter Gemenskap, laganda och glädje. Lagskidan är ett lopp för alla, oavsett ålder och skid...
Ulricehamns GK Ulricehamns GK 725 meter Golfbanan kan mycket väl ingå i konceptet "Lassalyckan" "Ett friluftso...
Ulricehamns MK Motocross Ulricehamns MK Motocross 4 km Här var man inte direkt välkommen men man hade inga problem att ta överpris på hambur...
Reviews
Var där som åskådare på en sammandragning i handboll för p-11. Trevligt bemötande och stor omsorg om besökarna visades då varningar om glömda ljus på parkerade bilar delgavs vid flera tillfällen. Den allra finaste gesten mot besökarna fick vi i en paus då en vänlig kvinna bjöd alls på läktaren på kaffe. Omtanken och vänligheten kom från den arrangerande klubbens ledare är mitt intryck.
Ingen vattenruschkana längre
Var där i samband med en konsert. Den var 2 h utan paus. Det var okej att sitta där. Det som drar ned betyget en stjärna var att det var trästolar. Det som ändå gör att den får en fyra är att det var separata stolar med ryggstöd. Gott om plats mellan raderna också.
Obs. Elcykelbatterier får inte tas med in. Det får bli bussen uppför backen.
Roligt för barn, skön temperatur i bassängen
Härligt varmt badvatten för småbarn.när jag var där med barnbarn.bra vattenlekområde för de små barnen.fiket borde vara lite större o bekvämare ,mer personal när det är fotbollsturnering samtidigt som badet är öppet.
Bra att det finns så många badvakter. Mysigt ställe för alla att vara och att det finns för dom små barnen. Jag min dotter och barnbarn är mycket nöjda.
Problemet är dåliga öppettider! Jag tycker det stänger för tidigt både på vardagar och helger! Jag pratar framför allt ang gymmet för min del, ca 21-22 vardagar och kanske 18 helger iaf. Vet att det är komunägt och inte får konkurera med andra gym men det gör det väl redan ändå? Men det kanske inte är ett stort problem för den större massan med öppettiderna, så tycker jag iaf. :-
Trevlig personal och ordning och reda.
Är ett kanon bra ställe då man har barn som inte kan simma eller håller på att lära sig precis. Bra mat finns oxå att beställa och är helt ok priser för en barnfamilj ! Mycket nöje !
Comment on this business

to add Sporthallen, Ulricehamn map to your website;