facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sporthörnan Kalmar

About

Sportutrustning, Cyklar, Löparskor, Skor, Träning, Träningskläder, Racercyklar, Cykelverkstad

Story

Här hittar du allt du behöver för ett friskare och hälsosammare liv. Cyklar i alla modeller, skor för alla behov, träningskläder för ute- eller inneträning, sportutrustning för ditt intresse samt en fullutsrustad cykel/skid-verkstad. Dessutom blir du bemött av en trevlig och kompetent personal. Välkommen!



"Hos oss kan du hitta det mesta inom sport.Våra engagerade och kunniga medarbetare hjälper dig med just det du behöver för att kunna utöva din träning med rätt utrustning.Vi har även en fullutrustad cykelverkstad där vi servar/lagar din cykel och slipar dina skridskor.ElcyklarLådcyklarMTBKlassisk CykelHybrid-cyklarM.m"
Address: Södra Vägen 2, 39233 Kalmar (Kalmar)
Phone: 0480-21244
City: Kalmar
Zip Code: 39233


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Outnorth Kalmar, Intersport Kalmar, Sportringen Färjestaden, Begagnade cyklar Kalmar, Cykelaffär Kalmar, Stadium Kalmar, Basket Kalmar, Stadium Outlet Kalmar
Similar places near
Adels Cykel & Sport AB Adels Cykel & Sport AB 6 km Jobbar lite som oseriösa bilverkstäder, dvs byter saker man inte bett om utan att med...
Sportson Sportson 7 km Mycket bra service
Cykelogen Cykelogen 7 km Det bästa cykelaffär kunnig personal som stället alltid upp för kunderna. Olika mode...
Stig Nilssons Cykelaffär Stig Nilssons Cykelaffär 8 km Köpt 2 Pilen cyklar här de senaste åren, och varit väldigt nöjda med cyklarna, men mi...
Reviews
Super! Bra hjälp i lugn och ro.
Klassiska Monarkhörnan där skylten fortfarande finns kvar och borgar för kvalitet och service. Byggnaden är kulturmärkt och när det begav sig fanns även en livsmedelsbutik, möbelaffär med möbler från Emmaboda möbelfabrik. Monarkhörnan saluförde cyklar mopeder och utförde reparationer samt saluförde även kläder och sporttillbehör precis som idag då Team Sportia inhyses i lokalerna.
Underbart trevlig, personlig och välsorterad butik.
Ringde till butiken och frågade om de kunde ta emot min cykel vara växlar inte fungerande. Väldigt trevligt bemötande från personen som tog emot samtalet. Väl i cykelverkstaden fortsatte det trevliga bemötandet och servicen. Växelproblemet åtgärdades med en gång. Fick även en däckpumpning och hjälp att justera styret. Finns ingenting att anmärka på och jag kommer garanterat återkomma
Det är så härligt att få bli bemött av personer som gillar sitt jobb, det märks redan innan man går in i butiken, tack Viktor!
Gryyyym service!! Fick hjälp att hitta en perfekt sko trots att jag är kräsen. Då det visade sig att just min storlek i vald modell var slutsåld hjälpte de t.o.m att googla var på nätet det gick att hitta just den. Så, vill man hitta bra löparskor med kanonservice är det hit man ska gå!
Efter många år av sökande hittade jag äntligen hem. Av alla cykelbutiker i Kalmar är Sporthönan det enda ställe man får professionell hjälp och ett gott skratt. Det finns ta mig fan allt och cykeln kan man hämta ut dagen efter. Efter mycket besvikelse hos liknande verksamheter i Kalmar så blev jag gång på gång glatt överraskad av Sporthörnan! Jag rekommenderar STARKT denna butik!
Mycket trevlig och tillmötesgående personal och ett stort utbud.
Hade en punktering på min gamla cykel som är verken el eller diesel. Fick vänta en vecka och drygt 500 på notan. Jag har alltid köpt mina cyklar och gjort reparationer på Sporthörnan förut men denna blev sista gång.
Bästa plats för att köpa allt man behöver till olika Sports som kläder, skor cyklar., etc.
Comment on this business

to add Sporthörnan Kalmar map to your website;