facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sportmedicin

Sportmedicin

About

Naprapatkliniker med inriktning på människor med aktiv livsstil.

Story

Våra toppmoderna idrottsmedicinska kliniker hittar du i Segeltorpshallen, Kungens Kurva och på Östgötagatan 64, Södermalm.

Sedan 1996 har vi arbetat med idrottsskador och rehabilitering i många olika idrotter som exempelvis fotboll, handboll, friidrott, tennis, ishockey och golf. När du besöker Sportmedicin får du ett professionellt omhändertagande som innefattar klinisk undersökning, rörelse-
analys, behandling samt en aktiv och individuell rehabilitering.

Sportmedicin är kliniken där du som idrottare och patient ges bästa tänkbara förutsättningar för behandling, rehabilitering och/eller prestationsutvecklande träning - vi siktar på världsklass! För att lyckas med detta investerar vi hela tiden i vidareutbildning av oss själva samt i funktionell tränings- och rehabiliteringsutrustning.

Sportmedicin har ett brett nätverk och tillsammans med 12 andra kliniker finns ett gemensamt nationellt nätverk av idrottsmedicinska kliniker under namnet ESTESS® Sportsmedicine Official Clinic.





"Vi är naprapater och massörer. Vår klinik finns i Segeltorpshallen, Kungens Kurva. Vi hjälper till med både kroniska och akuta problem. Vi är speciellt inriktade på idrottsmedicin och brinner för att göra människor friskare och starkare. Dessutom har vi nära samarbete med ortopeder, tillsammans hjälper vi dig med behandling , rehabilitering och hjälp till självhjälp.Ett besök hos naprapat eller massör hjälper dig med åkommor som:HälseneinflammationHopparknäLöparknäTennisarmbågeInklämningssyndrom i axelnFotledsstukningNack- och RyggbesvärRyggskottNackspärrSpänningshuvudvärkIschias"
Address: Långängskroken 3, 14170 Segeltorp, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46733905825
City: Segeltorp
Zip Code: 14170


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Sportmedizin Studium, Sportmedizin Ausbildung, Deutsche Zeitschrift für Sportmedizin, Sportmedizin Saarbrücken, Medizinische magazine, Ärzteblatt, GSP, Sportwissenschaften
Similar places near
HealmeStockholm HealmeStockholm 1 km Healme Stockholm är ett företag som riktar sig emot människor som vill förbättra sin ...
Reviews
Bästa naprapaten! Louise på Sportmedicin har hjälp mig oerhört mycket. Jag hade jättestora problem med nacke och rygg men efter jag börjat gå hos Louise så har jag blivit människa igen! Hon är väldigt trevlig och mycket kunnig. Rekommenderas verkligen!!
Louise hjälpte mig att bli kvitt mina ländryggsproblem. Innan jag träffade Louise hade jag träffat ett antal andra fysios, men hon var den första som verkligen gjorde en riktig screening och sammanställde en tydlig rehabplan i flera steg. Tack Louise!
Jag har varit där två gånger och haft väldigt bra upplevelse båda gångerna. Min smärta har varit i knäna och rygg varav båda har försvunnit av övningar jag har fått av naprapaten!
Mina behandlingar hos Sportmedicin har verkligen givit resultat. Personalen är mycket proffsig och har ett varmt och personligt bemötande. Jag vill verkligen rekommendera denna klinik.
Mika är duktig på att lokalisera roten för ens värk samt lösning för att få bort den samt bra övningar för att förebygga att smärtan kommer tillbaka
Bra, flexibel och anpassad behandling på ett proffsigt sätt! Känns alltid bra att gå hit.
Väldigt kunniga och trevliga. Fixade ryggen som blev hur bra som helst
Trevligt bemötande och väldigt kunniga! Kommer att komma tillbaka igen!
Väldigt professionella och kunniga. Kan varmt rekommendera sportmedicin!
Jättetrevlig personal och bra vård :
Comment on this business

to add Sportmedicin map to your website;