facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sportshopen

Sportshopen
"Välkommen till Sportshopen Charlottenberg Nord!Hos oss hittar du ett stort utbud utav kläder och skor till hela familjen.Vi erbjuder välkända varumärken såsom Fjällräven, Helly Hansen, Adidas, Hoka m.m.Vår kunniga personal finns alltid till hands för att hitta rätt produkter till just dig!Du hittar oss i Charlottenberg Shoppingcenter Nord, ca 5 km från den Norska gränsenVälkommen in till ossSportshopen Charlottenberg Nord personal"
Address: Morastgatan 1, 67332 Charlottenberg (Suède)
Phone: 0571776000
City: Charlottenberg
Zip Code: 67332



related searches:
Similar places near
Eda Outdoor Eda Outdoor 11 km Hiking, kayaking, riding, ridinglessons, outdoor cooking and wilderness camping.
Reviews
Stor butik med mycket sportkläder framförallt av märket sweadmount. Det finns en liten del av andra märken med betoning på lite. Skor fanns av alla möjliga märken från Hooka till Tekstra.
Tjae, vaa ska man säga, för mig var det en affär som många andra, hände absolut inget upphettsande när jag var där.
Stor och rymlig butik. Ordning och reda i hyllor. Priser och märken i olika nivåer vilket gör att det passar de flesta plånböcker och behov. Trevligt bemötande från personal som själva är intresserade av varorna de säljer, något som tyvärr är ganska ovanligt idag.
Väldigt stor butik med mycket att välja på, mycket kläder och skor till både herr och dam. Gillar skarpt denna butik då dom har kläder som är lite mer udda å inte finns överallt. Priserna är faktiskt kalasbra, inte allt fördyrt. Personalen är trevlig och snäll.
Tråkig affär. Inte så lätt att hitta billiga träningskläder som förr. Rörig, kan inte räkna med att hitta alla t ex träningstights på samma ställe för dam. Dessa är fläckvis utspridda i affären utan logik. Lite här o lite där. Inte så funktionellt då affären är rätt stor. Går inte att få överblick.
Ett bra ställe. Trevlig personal och väl tillmötesgående. Helt ok priser och stort utbud. Värsta rushen med baggar hade redan vart. Men det hängde en massa utanför dörren och kedjerökte som en vägg... Hoppas lagen om rökning kommer snart
Får leta efter personal samt svårt få tag i det man vill
Bra service fick tag på fina skor till bra pris
Fann det vi sökte
Handlades underställ till barnbarna finns hur mycket prylar som helst
Comment on this business

to add Sportshopen map to your website;