facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SS Delfinen

SS Delfinen

About

SS Delfinen är segelklubben för alla som älskar vinden och havet.

SS Delfinens plusgiro: 7 95 67-4

Story

Vi har fått ett nytt år och båtsäsongen 2013 närmar sig med stormsteg. Tro mig, plötsligt är den bara här och båten ska i sjön. Vi i Seglarsällskapet Delfinen ser fram emot den och planerar för många roligheter: seglarskola, klasstävlingar, In i VASSen regatta, onsdagsseglingar och mycket annat.

År 2012 var, ur vårt perspektiv, helt fantastiskt! Vejbystrand fick en ny fin hamn, den fylldes med båtar och vi i Delfinen bekantade oss med en del nya seglare, inte minst på grund av onsdagsseglingarna och In i VASSen regatta där det fina samarbetet med Vejbystrands hamnförening var helt avgörande.

I dagsläget är SS Delfinen en liten klubb med få medlemmar och en på tok för liten styrelse. Vår vision är att öka intresset för segling och att så många som möjligt ska få möjlighet att uppleva vårt fantastiska Skälderviken från en segelbåt. Vi vill också bidra med att skapa en bra gemenskap båtfolk emellan. Det ska finnas möjlighet att utvecklas som seglare, oavsett om man är gammal eller ung, vill tävlingssegla på elitnivå eller bara vill njuta av att vara ute på vattnet med hissade segel. Alla ska känna sig välkomna i SS Delfinen och känna att man får ut något bra av att vara medlem.

Är Du intresserad av att vara en del av detta och/eller vill hjälpa till att bereda en väg för att vår vision ska bli verklighet, då välkomnar vi Dig varmt!

Address: Box 4, 266 02 Vejbystrand
City: Vejbystrand
Zip Code: 266 02



related searches: SS Delphine current owner, SS Delphine for sale, SS Delphine Charter, SS DELPHINE location, SS Delphine engine room, SS Delphine yacht, SS Delphine interior, SS Delphine history
Comment on this business

to add SS Delfinen map to your website;