facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SS Marin & Bilbehör AB

About

Specialist kunskap och personlig service.
Bilreservdelar, båttillbehör, marinelektronik, båtmotorer.



"Butik & OnlineButik BDS biltillbehör och reservdelar.Micore Båtar. Honda & Suzuki Utombordare. Garmin, Lowrance, Simrad GPS Marinelektronik. Service verkstad Honda, Suzuki, Suzumar och Micore Båtar."
Address: Datavägen 63, 43632 Askim, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 031289150
City: Askim
Zip Code: 43632


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Erlandssons Brygga, SeaSea
Reviews
Bra service , rådgivning via mail först för hjälp med rätt produkter. Väldigt snabb leveranstid på beställda artiklar sen
Affären gav en trevlig intruk, fick hjälp med mitt ärende
Perfekt Marin affär med bland annat fina Micore båtar. Personalen är kunniga och mycket serviceinriktade
Visst dom har ett bra utbud men 1 utav säljarna var otroligt dryg och visade verkligen 0 intresse. Åker nån annanstans i fortsättningen.
Verkar ha ett bra utbud av kvalitetsprylar. Intresset för sina kunder per telefon verkar dock minimalt. Väljer att handla på andra ställen baserat på bemötandet och det obefintliga engagemanget. SS Marin pris på Minn Kota Endura 50 på "rea": 3990 :- Jula ordinarie pris på exakt samma motormodell: 3799 :- Även om man bestämt sig för en budget som butiken kanske inte känner sig intresserad av så är det ju ett guldläge för någon med någon sorts säljkunskap/intresse. Märkligt hur vissa butiker bedriver sälj...
Finns en hel del smått och gott. Bil- och båtprylar hela året, även om båttillbehören hamnar lite i skymundan under vintern. Klart trevligt med båtarna inne i värmen om man går i köptankarna. Stort kunnande hos personalen!
Har varit kund här i många år. Bra sortiment och kvalité på både Marint och Fordon.
Skickar faktura via Klarna utan att ha skickat iväg produkter. Svarar inte på mail på hela dagar trots att dem själva inte gjort rätt för sig. Jag avråder från att handla i denna e-butik om du inte vill få problem.
Behövde ett nytt avgasrör till bilen. Beställdes på tisdagen. På torsdagen kunde jag hämta den. Rimligt pris och trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderas.
Tråkig upplevelse med att man fått fel produkter när man ska hämta i butik från webben. Annars bra utbud med bättre kvalité än Biltema!
Comment on this business

to add SS Marin & Bilbehör AB map to your website;