facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SSU Katrineholm

SSU Katrineholm

About

Gå med i SSU! Skicka ett SMS med texten "SSU [mellanslag] betala [mellanslag] ditt personnummer" till 72 456. Kostar 20 kr. www.ssu.se/bli-medlem

Story

SSU Katrineholm är det socialdemokratiska ungdomsförbundet i Katrineholm, vi driver en socialistisk och feministisk politik som syftar till att ta bort de negativa maktstrukturerna i samhället och ge mer frihet till människan.

Att vara socialdemokrat är att tro och kämpa för människors lika värde oavsett kön, etnisk bakgrund, sexuell läggning, tjocklek på plånboken och ålder. Vi har och kommer alltid att kämpa för att få ort de ruttna ideal som idag präglar samhället, att alltid värna om de utsatta och globalt kämpa för människors jämlikhet. SSU Sörmland vill att demokratins principer ska genomsyra hela samhällslivet. Vi unga socialdemokrater drivs av viljan att bygga en framtid i verklig mångfald, i ett ekologiskt hållbart samhälle, där människorna lever tillsammans i frihet, jämlikhet och solidaritet. Ett socialistiskt samhälle.

Styrelsen består utav 3 ledamöter. Tillsammans är de högst ansvariga för verksamheten och kampanjer. Vår ordförande är Mariam Yassin Mahi, kassör Ahmed Muse.

Här på sidan kommer vi publicera information om vad vi gör, lägga upp videoklipp och bilder, samt politiska inlägg. Gilla oss om du vill veta mer om vad vi gör och står för!

Address: 64149 Katrineholm
Phone: 0762765454
City: Katrineholm
Zip Code: 64149


Similar places near
KattCon KattCon 217 meter Kul ställe att hänga med likasinnade!
Cykelklubben Ceres Cykelklubben Ceres 945 meter Härliga leder. Är 54 år och precis börjat med MTB.
Socialdemokraterna i Katrineholm Socialdemokraterna i Katrineholm 2 km Socialdemokraterna i Katrineholm.
Katrineholms Flygklubb Katrineholms Flygklubb 2 km -PPR -Motorflyg:Högervarv stråk 33 -THR 33 inflyttad 100m -Segelflygverksamhet -Motor...
Comment on this business

to add SSU Katrineholm map to your website;