facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Städkonsult i Skaraborg AB

Städkonsult i Skaraborg AB

About

Städning och lokalvård med städföretaget Städkonsult i Skövde

Story

Det började 1998. Efter några år i branschen hade jag kommit fram till vad jag tyckte kunde göras mycket bättre. Då som nu handlade det om att förvandla städningen till en personligt anpassad, professionell tjänst som stöttar och underlättar din verksamhet.

Genom åren har vi utvecklats till ett annorlunda och ovanligt lyhört städföretag där människor ges utrymme att växa. Det i sin tur skapar förutsättningar för det vi vill åstadkomma – goda relationer, direkt kontakt, hög flexibilitet och engagemang på alla nivåer. Våra högt ställda mål har resulterat i en stark gemenskap och en påtaglig yrkesstolthet – varje medarbetare både känner och tar ett personligt ansvar för den kvalitet vi levererar.

Därför erbjuder vi inga standardiserade paketlösningar. Varje uppdrag utgår från dina specifika behov och förväntningar – med löpande avstämningar som utvecklar tjänsten, i takt med ditt företags utveckling.

Städkonsult har ett sextiotal medarbetare med kontor i Skövde, med en för branschen unikt låg personalomsättning och sjukfrånvaro. Det ser vi som bevis för att vårt arbetssätt fungerar. Stabiliteten ger dig som kund en trygg kvalitet. Du träffar samma medarbetare varje gång. Du känner dem – och de känner dig!

Greger Lindholm, VD

Address: Koppargränd 4, 54166 Skövde
Phone: 0500-480820
City: Skövde
Zip Code: 54166



related searches: Städkonsult Tidaholm, Skaraborgs Städ
Similar places near
Cryotech AB Cryotech AB 2 km Vi hjälper dig med allt inom isblästring. Vi säljer torr-is ( kolsyreis) över hela S...
Skövde Städ Skövde Städ 3 km Anlitade företaget för städning av dödsbo, så fint städat och ett mycket trevligt bem...
Judits hemstäd Judits hemstäd 3 km Utför allt inom städ, både till privatperson och företag. Innehar F-skattsedel.
Lindas Puts & Städ Service Lindas Puts & Städ Service 3 km Vi utför bland annat hem-bygg-flyttstäd & fönsterputs. Vi arbetar obekväma arbetstide...
Seniorjobb i Skövde & Lidköping Seniorjobb i Skövde & Lidköping 3 km Seniorjobb är ett bemanningsföretag som hyr ut tillfällig arbetskraft åt både företag...
CODA Fönsterputs & Städservice AB CODA Fönsterputs & Städservice AB 4 km Bra och informativ hemsida.
Comment on this business

to add Städkonsult i Skaraborg AB map to your website;