facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stäkets Skeppshandel

Address: Järfälla
City: Järfälla


Similar places near
Eddys Jakobsberg Eddys Jakobsberg 5 km Väldigt bra mat och bra service.
Reviews
Lite bortglömt ställe som serverar god mat och öl. Perfekt stopp om du är i området. Öppet endast under sommaren!
Mycket goda stekta strömmingar med potatismos och lingonsylt. Fin utsikt över gästhamnen, båtar som glider förbi. Jätteskönt ställe att koppla av på. Rekommenderas för en lunch via bil eller båt.
En riktigt trevlig sjökrog med bra mat och kall öl. Tråkigt att de tvingats lägga ner bensinstationen men restaurangen håller fortfarande samma fantastiska klass. Kom förbi och njut av solen och vattnet, passar lika bra för båtfolk som om du kommer med bil, cykel eller till fots.
Extremt fint ställe med så mycket potentiell. Hade fått fem stjärnor om Drick utbudet var bättre och dem hade samma utemöbler på hela stället. Hälften var hårda träbänkar som var ruskigt obekväma. Dessutom känns det sådär att betala rätt ordentliga för dricka, gå ut och sätta sig och dricka för att sen upptäcka att fantan var bäst före i Oktober förra året. Skärpning!
Lite trist mat. Hade prisern varit lägre så hade betyget gått upp. Ägaren har sin egen stil, ta det inte personligt. Underbar plats och god öl, vad mer kan man begär.
Mysigt ställe vid vattnet. Finfin strömming med mos o lingon.
Mysigt ställe med urtrevlig personal!
Extremt dålig mat men framförallt extremt dålig service! Sättet de behandlade gäster med utländskt påbrå var förjävligt rent utsagt. Otrevlig och dryg ägare som förmodligen inte vill att gäster kommer tillbaka.
De skulle ha öppnat kl 11. När klockan var 11.30 var det fortfarande stängt. Några lokala individer med anknytning till hamnen förklarade att krögaren förmodligen låg bakfull ännu. På pizzerian vid bron vìsste man däremot vad arbetstid innebär. Byt bransch!
Folklig stämning och en acceptabel räkmacka.
Comment on this business

to add Stäkets Skeppshandel map to your website;