facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ställplats Axeltorp

Ställplats Axeltorp

About

Husbilsparkering Ställplats Axeltorp:

Möjligheter till båtfärder, cykelturer, vandring, fiske, bad, glass, dryck, kanotfärder, turistinformation m.m

Address: Olofströmsvägen 177-11, 29594 Näsum
Phone: 0728852023
City: Näsum
Zip Code: 29594


Reviews
Tillåt inte badplatsen för allmänheten gratis. Jag har varit betalande gäst i två dygn och hade tänkt avsluta med ett bad men det gick inte eftersom det fanns ca 20 personer som badade och kastade frisbee. Får se om det blir fler besök med anledning av detta. Annars en mkt bra ställplats.
Enkel ställplats på gräs omgiven av häck nära trafikerad väg och intill sjö. El, vatten och TC finns. Badmöjlighet. Cykelväg i direkt anslutning till platsen. Vägljud störande dagtid
Fantastiskt trevlig ställplats för husbil och ibland husvagn om platser finns. Ställplats är först och främst avsedd för husbilar men ringer man ägaren och det finns extra platser får husvagnar också stå här. Möjlighet för el finns. Det finns möjlighet att hyra en eka och ro ut på den vackra sjön. Detta är en plats vi definitivt kommer besöka många många gånger . Här är så rent och fräscht att man inte kan annat än längta tillbaka
Där är bra att stå, finns el,vatten, bajamaja och man kan hyra en eka. Hade varit bättre med markerade platser. Fyra meter ska det ju helst vara emellan, vissa brer ut sig mycket.
Fantastisk fin ställplats för husbil och husvagn då möjlighet till detta finns. Badbrygga och möjlighet att hyra eka eller kanot . En del av platserna har möjlighet till el också. Åker gärna tillbaka hit
Hittade ingen tömning av svart eller gråvatten, i så fall hade det blivit 5 stjärnor. Bra pris med jättetrevlig ställplatsvärd. Jämn fin gräsplan.
Om du gillar att ha mycket egenplats så är detta en pra kamping. Och så passar den vuxna mer en barn finns ingen lekplats.
Jätte fint kommer gärna tillbaka blir ännu bättre när ni får ekonomi att utvidga med dusch och toa. Härlig utsikt. Tack från mor och dotter.
Smidig dygnetrunt ställplats med möjlighet till el. Obemannad betalning via kontant betalning eller via Swish. +Swish +24/7 +Tillgång till båt -Växelpengar kan ej ges. -Saknar toalett -Vattnet bör inte drickas eftersom vattnet hämtas direkt från sjön!?, duger till diskvatten dock.
Grymt fin ställplats. En doftmojäng i bajamajan så blir det full pott.
Comment on this business

to add Ställplats Axeltorp map to your website;