facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ställplats Bananpannkakan Höganäs

Ställplats Bananpannkakan Höganäs

About

Knappa in Oceanen 304 26040 Viken på GPSen
kör in på grusvägen 400m

OBS
Endast infart från Oceanen !
Ingen annan väg in pga mina grannar, tack.

Åldersgräns ca40-99
170kr/dygn
15 pl med el
6 toa
4 duschar
Latrint
Färskvatten
Tvätt
Pool

Address: Oceanen 304 följ skyltarna, 263 65 Höganäs, Suède
Phone: +46705865231
City: Höganäs
Zip Code: 263 65



related searches: Ställplats Höganäs, Ställplats Kullaberg, Strandbaden ställplats Höganäs, Pannkaka Ställplats, Skillinge hamn Ställplats, Ställplats Viken, Örestrands Ställplats, Ställplats Vitemölla
Reviews
Kul och trevligt värdpar på en annorlunda ställplats för husbilar och personer mellan 39-99 år.
Trevligt bemötande, en presentpåse och möjlighet att baka sin egen bananpannkaka. Bra ordnat och härlig gästfrihet till alla besökare. Omgivningen innehåller mycket att upptäcka om man är intresserad av allt vad ett upplag med grejer kan innefatta. Där finns det en hel del att upptäcka!
En helt fantastisk ställplats med mycket trevligt värdpar
Det är en ställplats utan barn ,men det skulle vara utan hundar också, pga det går höns o gäss lösa som jag matade ,
Superhäftig ställplats. Här får endast vuxna vara. Så skönt även om jag gärna hade tagit med barnbarnen om det gick. Hönor som springer fritt, ett gässpar som vaktar gården, guldfiskar som är kul att mata. Lugnt och skönt, mycket att kolla på. Cowboy som kom ridande till gården. Värdparet var supertrevliga. Kan varmt rekomendera.
En lugn och trevlig, om än lite annorlunda ställplats med gäss och hönor som strövar fritt på området
Trevlig ställplats där värdparet välkomnade oss med ägg,banan,godisbananer och havreflarn. Hönor, gäss, katt som flanerade runt bland gästerna och guldfiskar fanns i en stor grävd damm. Mycket annorlunda och värt att besöka!
Väldigt fin ställplats med lösgående hönor & gäss. Fräscha toaletter samt dusch & tillgång till allt. Pool finns om man vill svalka sig : gråvattentömning finns ej men kan göras i Höganäs hamn i närheten Vid ankomst får man även en påse med hembakta kakor samt ingredienser till bananpannkaka med ägg från gården. Genuint & ödmjukt värdpar Här kan man också förboka sin plats. Rekommenderas!
En av det trevligaste vi varit på. En lagom bit bortom all stressig trafik. Lugnt och skönt och supertrevlig värd. Blev vänner med Agda och Algot och deras kompisar. Och, inte minst -tack för gåvan! Det var gott!
En mycket mysig och annorlunda ställplats!!! Trevligt värdpare och mysiga djur. Kan varmt rekommenderas!!!
Comment on this business

to add Ställplats Bananpannkakan Höganäs map to your website;