facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stånga Brädgård AB

Stånga Brädgård AB

About

Virke med hög kvalité till bra priser. En riktig brädgård med stort utbud. Det som inte finns i lager tillverkas snabbt efter kundens önskemål.

Story

Stånga brädgård AB (tidigare Toms virke) är ett familjeföretag vars företagsidé är att smidigt och snabbt förädla råmaterial till färdiga reglar, paneler, lister mm. efter kundens önskemål. Vi har även stora lager på färdighyvlade dimensioner och längder för att snabbt kunna förse våra kunderna med det material de behöver.

Material för innomhusbruk så som innomhuspaneler, lister och slätspont mm. förvaras i vårat stora uppvärmda hyvleri med golvvärme för bästa lagringsmiljö. Material för utomhusbruk förvaras under tak året runt.

Vi använder mestadels tätvuxen gran och furu från de gotländska skogarna som avverkas, sågas och distribueras av Gotlandflis AB i Klintehamn. För att få bästa resultat på innerpaneler använder vi oss av norrlandsfuru, distribueras av Martinsons som är tätvuxen men saknar de "gotländska svartknaggarna". Vi har även ett stort utbud på övergrovt och överlångt virke vilket vi sågar från stock i det egna sågverket.

Utöver obehandlat virke så lagerhåller vi även impregnerat virke, spännband för lastsurning, takpapp, pappspik och ett visst utbud av skruv. Vi levererar material med lättlastbil vid behov och det finns även släpvagnar att låna. På vinterhalvåret bygger vi även friggebodar efter beställning.
Vi levererar endast på Gotland.

Address: Rangvalds 447, 62360 Stånga
Phone: 0705482518
moc.dragdarbagnats@kirneh
City: Stånga
Zip Code: 62360


Opening Hours

Monday: 07:00 - 12:00


related searches: Stånga brädgård ab age, Brädgård tecken, Gotlandspanel, Bondsågat virke pris, Brädgård Göteborg, Brädgård Skåne, Gotlandsgolvet pris, Sågverk på Gotland
Reviews
Handlar allt virke här. Kunnig och trevlig personal
Bra sortiment , hög kvalitet, bra pris och superbra service .
Alltid bra sortiment och bra service!
Har alla dimensioner om inte sågar man.
Fint virke. Trevlig personal, bra service!
Mycket bra brädgård med bra sortiment och humana priser samt god service.
Fick råd och hjälp av en kunnig personal. Dåligt skyltat dit bara. Fick fråga två på vägen dit. Har inte GPS. Finns även bra handelsträdgård i Stånga.
Trevliga. Har det mesta i virke. Egen tillverkning av handsmidda spikar, krokar, handtag etc.
Väldigt hög kvalitet på virket. Trevlig personal. Bra priser.
Comment on this business

to add Stånga Brädgård AB map to your website;