facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for St Olof Vårdcentral

St Olof Vårdcentral

About

Välkommen till St Olof Vårdcentral
Öppettider må-fre 8.00 - 16.30
Tel 060 7501440

Story

Öppettider 7.30-16.30

Boka tid på tel 060-7501440 (vxl)

Vi har läkare, distriktssköterskor, undersköterska, sjukgymnast, kurator, barnmorska.
Du kan också boka tid via mina vårdkontakter.

Address: Lekängsvägen 2, 85353 Sundsvall, 85353 Sundsvall, Suède
Phone: 0607501440
City: Sundsvall
Zip Code: 85353


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 16:30


related searches: Vårdcentral > Sundsvall, Vårdcentral Timrå, Granlo vårdcentral, Sidsjö Vårdcentral, Hälsocentralen Centrum, Boka vaccin Sundsvall, Västernorrland, Vården
Reviews
Cancerpatient omöjligt att boka tid för provtagning trots att vi kontaktade 15 dagar innan provtagning. Telefonsvarare säger att de ringer tillbaka samma dag men kan ta flera dagar innan någon ringer. Bättre att stänga vårdcentralen om man inte kan hjälpa de mest sjuka med enkla saker, en provtagning borde inte ta mer 5 minuter!
Snabbt svarstid, proffsiga personal som verkligen bryr sig om och de alltid höra av sig för att säkerställa att man mår bra!
Alltid bra bemött, läkaren hör av sig efter behandling och följer upp. Har bara mött bra personal hittills som är kompetenta, trevliga och tillmötesgående. Lätt att få tider mm. Jag bytte till denna VC och känner mig oerhört nöjd.
Väldigt bra vårdcentral. Fick besöka läkare snabbt och kände mig mycket väl omhändertagen. Rekommenderas.
Snäll personal men inkompetent. Både jag och min flickvän har vårcentralen och ett exempel att vi inte trivs är att besök dras ut till flera vårdtillfällen. Man kan exempelvis behöva påminna att det skulle ha ringt, återkoppla provsvar eller få rätt läkemedel.
Man får vänta i flera månader på läkarbesök och trots flera förklaringar gällande recept så skriver de ut fel, när man sedan ska förklara igen tar de en avgift. Vill att man besöker dem flera gånger under fem dagar för att förlänga sjukintyg för migrän finns inga synliga symptom. Allt de gör är för att få patienter att betala så mkt som möjligt. Bytt VC idag! St Olof är helt oflexibla och lyssnar inte på sina patienter.
Nonchalant bemötande, otrevliga på telefon. Kom hit i september efter att ha flyttat till sundsvall och bad dem då skicka efter mina journaler, va där förra veckan och då hade de tydligen 'glömt' att göra det. Tog prov samtidigt men inte ens det kunde dom göra rätt. Aldrig mer
Varit dit på flera besök och alltid blivit väl omhändertagen. Från ankomst till provtagning läkare och sjuksköterska. Dom är trevliga och tar sig tid och följer upp. Det känns riktigt bra!
Har gått och blivit misstrodd för min migrän hela mitt liv, så kommer jag hit. De trodde mig, och gick helhjärtat ut med att jag behövde inte leva såhär. Jag skulle kunna gråta av lycka.
Hade väntat i flera månader på en hälsokoll. Fastade 12 timmar inför besöket. När jag kom dit kände de inte igen enkäten de skickat ut och det blev ingen provtagning. Bra service?
Comment on this business

to add St Olof Vårdcentral map to your website;