facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stadium

Address: Kupolen Varumottagning Nr:8, 781 70 Borlänge (commune)
Phone: 0243-102 00
City: Borlänge
Zip Code: 781 70



related searches: Stadium Outlet, Stadium Cricket, Stadium Football, Stadium synonym, Stadium Sports, Stadium TV, Stadium Beyblade, Stadium pronunciation
Similar places near
Intersport Borlänge Intersport Borlänge 471 meter Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
INTERSPORT Sverige INTERSPORT Sverige 558 meter Bästa sportbutiken och en fantastisk och engagerad personal oavsett vad det gäller.
Olles Fiske & Fritid Olles Fiske & Fritid 1 km Liten, men bra! Det finns bl.a "stamkunder" som verkar komma in lite då oc...
Flugfiskebutiken i Borlänge AB Flugfiskebutiken i Borlänge AB 4 km Mycket trevlig butik, suverän service
Point 65 - Borlänge Point 65 - Borlänge 14 km Kajakcentret är fokuserat mot inlandspaddling. Här kan du under trygga & lugna former...
Reviews
Som alla andra stadium butiker, skulle önska att utbud och utformning skulle skilja sig åt, så man blev lite överraskad.
Bra utbud på alpinpjäxor men värdelös service trots gott om personal. Tjejen som "hjälpte"behöver lära sig om storlekar och inte bara hänvisa till att mäta fot och välja pjäxstorlek efter det. Med bättre utbildad personal hade det blivit 5 stjärnor.
Kommer in i butiken med vänner för köpa skor en kvinna gömmer sig för att sedan berätta att en av oss får vara vid skorna på grund av corona pandemin. Men då äre andra som har sällskapet vid skorna så minna vänner inte få ge sin respons på dom skorna jag tyckte var finna. Vi går sedan till jackorna för att bli bemött av en vakt och kvinnan har span på oss så fort vi kom in. Köpte minna skor på Intersport och dom var supertrevliga och dom var finare till ett bättre pris. Man märker när någon dömer för ens hudfärg men trodde bättre om dom.
Skulle testa en boll för att köpa den men fick en spark ut av en respektlös personal som sa du behöver inte komma tillbaka
Bra butik med otroligt trevlig personal!
Bra affär som har det mesta
En mycket bra butik med trevlig och hjälpsam personal. Jag passade på att skaffa mig medlemskap i butiken och nu får jag reklam erbjudanden på e-mail om det senaste nytt och fina erbjudanden om utgående sortiment.
Fann de jag sökte. Helnöjd med den fina servicen jag fick.
Tummen ner för stadium kupolen. Handlat underställ 2 x 849 kr, larmen satt kvar, åker tillbaka idag , 10 mil. Ingen kompensation...sluthandlat i denna butik.
Väldigt hjälpsam å trevlig personal
Comment on this business

to add Stadium map to your website;