facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stadsbiblioteket Halmstad

Stadsbiblioteket Halmstad
"Aktuella öppettider hittar du på vår webbplats."
Address: Axel Olsons G. 1 , Halmstad 302 27, M, SE
Phone: +46 35 13 71 81
City: Halmstad
Zip Code: 302 27



related searches: Halmstad bibliotek öppettider, Högskolan Halmstad bibliotek, HH bibliotek, Falkenberg bibliotek, Andersberg bibliotek öppettider, Förtidsrösta Halmstad, Bibliotek Högskolan, Helsingborg bibliotek
Reviews
Ett väldigt vackert och väldesignat stadsbibliotek. Fantastiskt vackert läge längs med Nissan. Det finns gott om utrymme och parkeringsmöjligheter. En sevärdhet är trädet som växer mitt inne i byggnaden. Anpassat för rörelsehindrade. Toaletter finns. Här finner du även ett café.
Stora och välkoordinerade barn kan läsa, rita och annat, ett trevligt ställe att umgås med sina barn. Jag besökte det för första gången och det var en trevlig sak att gå och lära sig om vackra platser och städer.
Bara fint utseende annars Stökigt och mycket oväsen. Ingen känsla av ro och fokus. Folk i Alla åldrar är hänsynslösa. Personalen bryr sig inte om biblioteket som ett seriöst ställe.
Det är nog en av dem finaste biblioteken jag någonsin har varit i. Många sittplatser. Plats till uppträdanden på kvällarna. Otroligt mycket böcker. Uppdelade avdelningar till olika genre. Finns ett café där inne också där man kan sitta och ta en kaffe/kaka när man pluggar eller bara är. Ett rätt fantastiskt ställe. Plus så är byggnaden otroligt vacker att kolla på när mörkret faller in.
Att sätta sig med en bok och samtidigt ha Nissan i blickfånget......helt gratis dessutom!
Alltid lika trevligt att besöka biblioteket och konsthallen
Bra bibliotek som ligger fint vid vattnet.
Mycket bra ställe, trevlig personal, Men i det nya dator området, alldeles för glatt på golvet, när man ska sätta sig rullar stolen iväg. Inte lätt för oss med kryckor.
Västerås stadsbibliotek. En fantastisk stad, där stadsbiblioteket ligger i närheten av kyrkan. Biblioteket är otroligt vackert och inbjudande. På entréplan finns det ett café, där man kan inta lämplig fika. Café har utsmyckad väggarna med lokalkonst och det ger ett stort medvärde för caféet, biblioteket och staden. Övrigt på entréplanen är toaletter, återlämning av lånade böcker och sist och inte minst, finns där en informatör/bibliotekarie som möter upp alla besökare med en vänlig hälsning och lotsar snabbt och effektivt besökarna till rätt plan, alt behjälplig vid utlåning av böcker. Andra planet: Det håren spiraltrappa i sten uppemot första etaget, upp mot våning 1. Avsatsen, första etaget, förvandlas en trapp till två. Trapporna slingrar sig som en cylinder uppåt och nu kan man börja ana den otroligt vackra bibliotektsbyggnaden. För varje steg i trappen, öppnar sig biblioteket likt ett landskap. Första våningen: Här breder dig biblioteket på både bredd och höjd. Det finns bibliotekarier, vid olika fasta stationer, så gott om råd och hjälp finns. Flera små studierum finns och även faktabaserade rum, som bla, syftar på historia, etc. Biblioteket sträcker sig även till grannfastigheten, på andra sidan gatan och dit kommer man via en fantastisk gångbro över gatan. Gångbron som är varmbonad, och fönsterbeklädd skapar en närvaro känsla och för samman biblioteket med kvarteren. Det finns otroligt många fina gömmor, dit man kan leta sig. I första hand en naturlig mötesplats, där man kan välja att sitta nära och mitt bland bibliotekets puls, eller söka sig in lite mera anonym tillvaro bland de mindre studierummen, alt fåtöljer odyl, som finns vackert utsmyckade. Vill man läsa dagstidningar och samtidigt se människor, är detta bibliotek väl värt ett besök. Söker man en form av gemenskap, men ändå till en viss del, få vara, anonym, gå försvinna i mängden. Då är detta bibliotek magiskt. Jag imponeras av den vackra utsmyckningen och utformningen av själva biblioteket, rummen, atmosfären. Men mest imponeras jag av den manlige informatören / bibliotekarien, med sin svarta uniform, vältalig, vänligt, möter varje besökares blickar med ett varmt välkomnande, samt är lika serviceinriktad, proffsig som hela hans utstrålning. Vill ni se hur man bemöter andra människor, då är det värt att göra ett studiebesök dit. Till turisten, tillfälliga besökaren till Västerås: Jag rekommenderar ett besök till detta bibliotek. Till er Västeråsare: Grattis, ni har ett bibliotek, med personal i världsklass. Se till att använda det. Det förtjänar ni verkligen!
Ett bra utbud av böcker i en vacker byggnad. Men inte min typ av bibliotek som är ett där läsning är det enda som är i fokus. Här är det för mycket av en fritidsgård. Att dessutom ha en öppen planlösning för barnavdelningen mitt i biblioteket, som också är utformad till att främja lek, är helt idiotiskt.
Comment on this business

to add Stadsbiblioteket Halmstad map to your website;