facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stadshotellet i Sölvesborg

About

Övernattning och restaurang med lunchbuffé

Story

Detta eleganta och centralt belägna hotell ligger bara 100 meter från Sölvesborgs tågstation. Det erbjuder gratis Wi-Fi, gemensam lounge, samt gratis eftermiddagste och kaffe med kakor.

Stadshotellet Sölvesborgs rum har individuell design och inredning, trägolv och TV.

Frukostalternativen omfattar kallskuret, äggröra och cornflakes/musli, samt olika sorters bröd och pålägg. För lunch och middag kan personalen rekommendera eller boka bord på lokala restauranger.

Den närmaste gymmet ligger 2 minuters promenad bort. Den populära badplatsen Trädenborg ligger 3 km från Sölvesborg Stadshotellet.

Address: Järnvägsgatan 8, 294 34 Sölvesborg
Phone: 0046 456 10910
City: Sölvesborg
Zip Code: 294 34


Similar places near
Taste of Thailand Taste of Thailand 7 meter Trevlig restaurang, med mycket god mat och kundvänlig personal.Mat: 5/5
Hotell Edgar Hotell Edgar 97 meter Jag var och firade min 14 årsdag på det här hotellet och det var fantastiskt. En av d...
Hotell Humbla Hotell Humbla 200 meter Fint hotell i en före detta patriciervilla. Mycket bra frukost och vänlig personal.
PUB Brödtjyven PUB Brödtjyven 272 meter
Altona Sölvesborg Altona Sölvesborg 423 meter Trevlig underhållning då och då. Maten kunde vara bättre.
B&B Villa Orion B&B Villa Orion 681 meter Fräscht och fint o lyxig frukost. Mycket trevlig ägare som ser till att man har det b...
Bokeslätts Camping - Sweden Rock Bokeslätts Camping - Sweden Rock 1 km Bo hos oss under SWEDEN ROCK! Vi erbjuder tältplatser, Husvagnsplatser ,stugor eller ...
Yndegården Hostel Yndegården Hostel 2 km Omgivningarna med Ryssberget och Siesjö är fantastiska. Närhet till banvallsleden mot...
Hanöhus.com Hanöhus.com 9 km Verkligen blandade känslor då hemsida och kartor visade på ett färdigbyggt hotell. Vä...
Reviews
Här finns det ett visst behov av uppfräschning men med det sakta är det inte dåliga rum.Rum: 3/5
Tyvärr höll det inte de måttet jag förväntade mig. Badkaret var sönder rostat, silverfiskar kröp på badkaret. Slitna karmar, trasigt fönster. Kändes inte riktigt rent. Hade önskat liiite bättre frukost buffé.
Bra rum och frukost, dock behövs en hylla i badrummet. Lite trist att de allmänna utrymmen var stängda och slitet i trapporna men plus att hotellet 1910 har så anrik historia, hade jag gärna läst om.Rum: 4/5
Det finns mycket att förbättra. Hade kunnat bli ett fantastiskt hotell med rätt drivkraft och lite renovering. Den gamla sekelskiftsstilen är sliten, men hade blivit fantastisk om den rustades upp och lagades istället för att förfalla, eller ännu värre, bytas ut till modernism. Te/kaffe verkar bara finnas i dubbelrummen vilket vi fann lite märkligt. Rummen saknar en del inredning vilket inte ger en välkomnande känsla. Mycket god frukost för ett 3-stjärnigt hotell.
Slitet men charmigt hotell nära station. Ordinära rum med tv och en del rum har fin balkong med fin utsikt. Rummet saknar fläkt och AC och det kan vara jobbigt sommartid. Ordinär, oinspirerad frukost. Känns som om ägarna saknar ork, inspiration, motivation och kanske ekonomi för att underhålla hotellet.
Trevligt ställe att bo på. Sköna sängar. God frukost. Trevlig personal. Lätt att ställa bilen här. Enda nackdelen är att det är trappor upp till hotellet vilket försvårar tillgängligheten för alla som rullar sig fram i tillvaron.
Ingen mat, sliten exteriör samt att det drar in kall luft från fönstren. Det stod gamla möbler i korridoren samt en papperskorg med gammal medhavd mat o skräp i korridoren. Skön säng men ingen städning på rummet.Rum: 2/5
Good thaimat, men vissa rätter kunde har fått lite bättre kryddning. Men för 99kr per person och buffé är det helt ok. Tips: Friterad kyckling och vårrullarna är grym bra!
Rummen ok men entré väldigt sliten. Frukosten var bra. Ingen städning av rummet bodde två nätter.
Trivsamt gammalt lite slitet men bra läge , god frukost frukt o grönt bra värdinna, vi kommer gärna tillbaka
Comment on this business

to add Stadshotellet i Sölvesborg map to your website;