facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stadshotellet Åmål

Address: Norra Långgatan 11, 662 30 Åmål
City: Åmål
Zip Code: 662 30



related searches: Stadshotellet åmål age, Stadshotellet Åmål lunchmeny Facebook, Presseriet, Högheden åmål, Julbord Stadshotellet Åmål, Stadshotellet Åmål spöken
Similar places near
Åmåls Stadshotell Åmåls Stadshotell 9 meter Kan verkligen rekommendera stadshotell. Nyttjande dessvärre endast baren, och särskil...
Dalhall Hotell Dalhall Hotell 2 km Köpte två kaffe, 28 kr per kopp. Receptionisten gjorde nytt kaffe efter att jag berät...
Tössestugan Tössestugan 11 km Smaken var enormt delikat. Det är väl värt att stanna till för en dagens lunch. I det...
Reviews
Lunch med inte helt ok bruna bönor eller raggmunk. Kocken bör nog läsa på receptet!
Fint gammalt hotell med anorna kvar. Mycket trevlig personal / ägare. Vi har varit flera gånger förr i Åmål, med MC och vandrarhem och segelbåt i gästhamnen. Vi gillar den mysiga ”byn” och kommer att återkomma. Denna gång blev det fina hotellet perfekt för oss.
God mat och efterrätt. Bra med plats och ordning och reda.
Trevligt ställe gammal fin stil. Trevlig personal bra rum mysigt
Enastående mat och service!! Och det i en helt fantastisk miljö! Och i dessa coronatider så känns det väldigt tryggt och säkert här.
Åmåls stadshotell är ett fint anrikt hotell mitt i Åmål. Fantastisk lunchbuffé har dom. Trevlig personal tillika. 1904 byggdes det och en atmosfär från den tiden fanns, men ändå en modern stil också. Väldigt trevligt besök idag, som var mitt första, men absolut inte den sista.
Besökte åmål för 1 år sedan och bodde då på stadshotellet. Besökte nu igen och bodde än en gång på stadshotellet och trivdes lika bra. Super trevlig personal, bra mat och fräscha rum. Super nöjd!
Supernöjd som vanligt. Alltid god mat och väldigt trevlig personal!
5 stjärnor för de fantastiska ägarna! Aldrig har jag varit på ett hotell med ägare som arbetar i verksamheten och med sånt brinnande engagemang. Tack för rundturen och den trevliga pratstunden i baren!
Toppen ställe !!
Comment on this business

to add Stadshotellet Åmål map to your website;