facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stadsparken

Address: Uppsala
City: Uppsala


Similar places near
Vedyxaskogen Vedyxaskogen 4 km Så mysigt ställe att picknicka på. Antingen grilla eller bara njuta av en fika.... Li...
Reviews
Ytterligare en av alla dessa vackra parker och trädgårdar som finns lite överallt i Uppsala. Välskött och snygg och med ett utsökt läge precis intill Fyrisån. Och när Sirius har spelat sina hemmamatcher vallfärdar dom flesta åskådarna här genom, så se upp när det har spelats match på Studenterna om ni vill undvika en väldigt stor folkmassa under vandringen norrut.
Ett mysigt grönområde mitt i stan med lekparker och vackra platser att slappna av på. Perfekt både för barnfamiljen som behöver låta ungarna springa av sig och för familjepicknicken.
De är fint och grönt med vatten och blommor bänkar att sitta på eller ta med filt och sitt på den stora gräs mattan . Finns en lek park för barnen . Lekplats: Populär lek plats Toaletter: Rena Lämplig för hundar: Stora gräs mattor Picknickområde: Stora gräs mattor
Mycket vacker stadsträdgård med rolig och ny lekplats, plats för större sällskap och men möjlighet till både sol och skugga. Bra tillgång till bänkar och soptunnor. Däremot bara en ynka toalett. Lekplats: Välbesökt och nygjord. Gungor i olika former, sandlåda och en bro. Passar bra för de minsta. Picknickområde: Stora gräsytor med möjlighet till både sol och skugga. Möjlighet att slänga engångsgrillar.
Bra utflyktsmål. Stort, utbrett. Vandring längs floden. Perfekt för picknick. Tillgång till toa och cafe med glass
Mysigt område, med bra lekplats, picknick i det gröna, kasta kubb, fika i gula villan osv
När det händer något så... Eller bara vara,,, där! Alltid lika trevligt!
Vacker miljö som passar alla. Plats för olika aktiviteter, picknick, solbad, mysiga platser vid Fyrisån. Jättefin lekpark för barnen där det finns dusch. Det finns också cykelvård med tvätt, tork och pumpar. Kafé finns också Gula Villan. Parksnäckan mitt i parken har uppträdanden sommartid. Alltid bra artister. Vackra planteringar och gamla stora fina träd. En liten damm med blommor finns.
Så otroligt mysigt att vistas här, vare sig det handlar om en lång dag på jobbet, en stressig vardag eller du känner dig allmänt sugen för egentid, ta en sväng ner till parken, köp något gott från gula villan som ligger mitt i parken närmast Parksnäckan & njut! Lekplats: Det finns lekplats för barnen, rätt så bred med en hel del trevligheter Toaletter: Toaletter finns i närheten av barnens lekplats. Skulle det vara så att man inte vill ta sig dit så finns sjukhuset precis andra sidan gatan med fräschare toaletter Lämplig för hundar: Hunden får gärna vara i koppel när den vistas i parken. Här finns det både barn som springer lösa, vilda djur ekorrar t.ex samt andra hundar Picknickområde: Jätte mysig picknick plats, fyrisån ligger precis nedanför med bryggor, om man vill sätta sig närmare vattnet
Va! Bara fem stjärnor! Den här parken borde få hundra stjärnor!
Comment on this business

to add Stadsparken map to your website;