facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stadsparken

Address: 392 33 Kalmar (Kalmar)
Phone: +46480450000
City: Kalmar
Zip Code: 392 33



related searches: Stadsparken Lund, Lund Parken kostenlos, Saker att göra i Lund, Lund Tourist Center, Lund Tripadvisor, Cosa vedere a Lund
Similar places near
Kalmarsunds Parken Kalmarsunds Parken 474 meter
Kattrumpan Kattrumpan 1 km En härlig plats för avkoppling vid stranden med ett intressant och kawaii konstverk ...
Reviews
Det är en underbar oas som ligger på gångavstånd från Kalmar Buss/tågstaton. Samt även till Kalmars city. Det är lika rogivande att ströva runt alla årstider. Slottet ligger precis bredvid och den vackra slottsallen knyter ihop parken, den vackra kyrkogården och den äldsta stadsdelen "Gamla stan" Parkens blomsterprakt, som upovisar blommor ur allsköns färger ger energi åt själen. Här finns träd som är så gamla att man nästan kan höra dom prata om allt som försegick här för 1000 år sen. Här finns restaurang och museum, ute i allén är hotell, bed&breakfast och ytterlugare en restaurang. Det är handikapps vänligt. Vill man svalka av sig finns ett fint bad bakom slottet, ligger i Kalmarssunds parken, nås genom kyrkogården, eller genom vallgraven framför slottet, eller med bil runt kyrkogården.
En oas ett stenkast från centrum
Vilken skatt! Att komma hit som turist var bland det bästa jag och mitt sällskap gjorde den här sommaren! En väldigt välplanerad och välhållen trädgård. En otroligt vacker upplevelse och något jag verkligen vill rekommendera.
En trevlig park med lagom härlig miljö och förr i tiden kunde man ta sig en tur med Kalmarflundran någon gång i början på sjuttiotalet blev det motorhaveri och Larmcentralen fick rycka ut och bärga båten mitt i kanalen.
Härlig plats med mycket växter.Rofyllt.
Verkligen värt ett besök. Jätte fin park med gott om bänkar o bara sitta lite i sommaren
Mycket välskött parkanläggning. Kul med alla gamla träd.
En mycket fin park att gå och promenera i
Härlig oas i Kalmar. Med slottet bredvid sig.
Kan tänka mig att det är riktigt vackert om sommaren.
Comment on this business

to add Stadsparken map to your website;