facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Staffanstorps Cykelaffär AB

About

Välkommen till Staffanstorps Cykelaffär AB´s facebook sida !

Story

Staffanstorps Cykelaffär AB - (Certifierat Shimano Service Center) är ett väletablerat familjeföretag, med rötter från Åkarp och många års erfarenhet i cykel branschen.
Vi säljer Crescent & Monark cyklar av högsta kvalitet, med många års hållbarhet, detta för att vi vill kunna se kunden i ögonen igen efter flera års cyklande. Vi vinner alla på att vara seriösa och ha bra produkter.
Vi är kända av våra kunder för vår höga kvalitet, stora tillbehörs sortiment från alla våra ledande cykelleverantörer och för vår duktiga servicepersonal som ständigt utbildas för att hålla högsta kunskap.

Address: Malmövägen 7, 245 31 Staffanstorp
Phone: +4646256307
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 31


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 14:00


related searches: Fridhems Cykel, Crescent cykel, Ågrens cykel, Cykelgiganten, Andersson cykelfabrik, Cyklar Sverige, Cykel Lund, Mohlins
Reviews
Dyrt som in i...!
Trevligt bemötande, gott om parkeringsplatser, stort utbud. Ock kostnadsmässigt, fantastiskt. Även om man på e-handel kan få det några tior billigare så är dessa torna värt att lägga här, där man får personlig service och säkerställer att allt passar.
Enda egentliga LBS jag hittat här nere. Schyssta och bra service, hjälpsamma. Inte heller dyra med tanke på att det är en fysisk butik. Har alltid haft hemma det jag behöver. Ger bara en fyra pga. att de har Crecent som märke, ointresserad av att köpa en ny cykel av dem, vilket jag gärna annars skulle göra.
Köpte en ny cykel till min son bra och trevlig säljare men när jag hämtade min son nya cykel är den både damig och har fettfläckar....om jag köper en cykel förväntar jag mig att den är ren känner mig besviken och det är respektlöst mot min son att leverera ut en skitig ny cykel
Super bra service
Beställde cykel med tillbehör via webshop, levererades bara några dagar senare! Riktigt bra återkoppling både via messenger och telefon! Hade gärna lämnat in cykeln för kommande serviceunderhåll men bor för långt bort! REKOMMENDERAS
Extremt dyr reparation utan förståelse för vikten av att lämna prisindikation vid inlämning. Lämna inte din ”vanliga” cykel - det kan lätt bli dyrare än vad cykeln är värd. Känslan av att bli lurad gör att vi väljer annan leverantör hädanefter.
Behövde akut hjälp med att rikta om ett snett bakhjul, detta löstes utan problem på 30min. Utmärkt service!
Mycket trevligt och ljus butik med ett bra utbud av allt! Kunnig personal som är villiga att lägga ner tiden att verkligen hjälpa en :
Beställde ett bygellås i deras webbshop. Billigaste priset och snabb leverans! rekommenderas!
Comment on this business

to add Staffanstorps Cykelaffär AB map to your website;