facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Staffanstorps Vårdcentral

Address: Södergatan 2, 245 31 Staffanstorp
Phone: 046-2751800
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 31



related searches: Vårdcentral Lund, Vaccinationsmottagning Lund, Boka vaccin Skåne, HMC Lomma vaccination, 1177 Skåne, 1177 Sweden vaccination, Covid vaccin Ängelholm
Reviews
Sämste vårdcentralen, personalen utom sjuksköterskor .oengagerad .personalbrist , varje gångs börjar någon som är bra då slutar de lika fort , särskild i sjukgymnast avdelning . Flera flera gångar skriver felaktighet på journalen alltså datum , behandling osv . Som patient man känner sig inte verken trygg eller ha tillit att överlämna sig själv till dessa som kallas vårdpersonal … detta titel stämmer inte alls .
Sämsta vårdcentral mycket dåligt bemötande ingen ordning på nått
Sämsta vårdcentralen, alltid ont om läkare och får aldrig tider trots att jag ringer direkt vid öppning. Vi betalar skatt bla. för att få sjukvård men detta är ett skämt!!!
Bor i Staffanstorp och är inte listad i denna vårdcentral, skulle besöka de, för att jag hade krockat och hade ont i kroppen, det var jag och min vän, de sa till oss vänta, vi väntade där i 3 timmar sen sa läkaren till oss att vi är ej listad här så ni får gå till den vårdcentralen som ni är listad på, receptionen kunde säga den innan men vet inte varför de sa inte det till oss från början.
De flesta sjuksköterskor och personal i receptionen är väldigt vänliga och trevliga. En sjuksköterska verkar dock behöva öva på att dra blod för *varje* gång har hon träffat en nerv i min arm. En i receptionen är en riktig surkärring, även en ökänd sådan. Klagade på en inkompetent läkare som sedan "slutade" och ersättaren verkar inte vilja prata med sina patienter. Receptionen slarvade bort min telefonbokning i två månader och bad aldrig om ursäkt. Ingenting sköts alltså bra på detta ställe utan allt verkar hållas någorlunda uppe av de snälla SK de höjer mitt bottenbetyg.
Ringde kl.8,00 blev uppringd 08,04, och väldigt kunnigt mottagen.Bra vårdcentral med engagerad personal och lätt att prata med. Får ofta mer än man förväntat sig.
Sveriges sämsta vårdcentral man får aldrig vård när man behöver. Personalen har mycket dålig bemötande
Fruktansvärt dåligt och nedlåtande bemötande via telefon. Försökte boka tid hos en läkare i flera omgångar efter att jag har haft halsfluss och återkommande problem med hosta och feber som pågick i nästan 7 månader. Jag har listat om mig till en annan vårdcentral. Fy på er Staffanstorp, ni bedriver usel vård! Varför betalar jag skatt....undrar jag.
Under all kritik. kommer till läkare som nonchalerar en totalt, otrevlig o kommer med osanna påstående om en som är allvarligt. Läkaren är en läkare jag aldrig träffat tidigare. VC har en gång varit ett ställe man gick både med barnen o sig själv o man varmt rekommenderade men nu skulle jag aldrig gör detså skärpning.
Personalen i receptionen och sjuksköterskorna är enormt trevliga och hjälpsamma här. Däremot kompetensen på en del av deras läkare är bristfällig. Speciellt en läkare vid namn Fredrik. Sämre läkare har jag inte träffat på 30 år, högst inkompetent och oprofessionell. Väldigt otrevlig och nästan förlöjligar dig vid ett besök. Undvik honom i högsta grad. Han borde inte få lov att ha kvar sin läkarlicens.
Comment on this business

Directions to Staffanstorps Vårdcentral with public transportation


Staffanstorp Storgatan 70 meters
102
166
172
174
177
Staffanstorp Rådhuset 210 meters
102
166
Staffanstorp Lundavägen 260 meters
102
166
172
174

to add Staffanstorps Vårdcentral map to your website;