facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stafsäter Gårdsglass

Stafsäter Gårdsglass

About

Stafsäter Gårdsglass - närproducerad glass på naturliga råvaror

Story

Öppettider:
Juni-Augusti
mån-sön kl 11-18

September-April
lör 11-16

Maj
tors-lör 11-17

Vi är också öppna:
1 maj 11-16 (marknad med bl a lokalproducerat mathantverk)
Kristi Himmelsfärd 11-17 (kulglass + förpackad glass)
6 juni 11-18 (kulglass + förpackad glass)
Midsommarafton 11-17 (kulglass + förpackad glass)
Midsommardagen 11-17 (kulglass + förpackad glass)

Stafsäter Gårdsglass, grundat hösten 2011, är ett litet familjeföretag som erbjuder närproducerad glass av allra högsta kvalitet. Glassen produceras på mjölk från korna på granngården och i den mån det går kommer övriga ingredienser från vår egen gård eller närliggande granngårdar. Oavsett om ingredienserna är närproducerade eller kommer lite längre ifrån så är all vår glass gjord utan onödiga tillsatser. God glass på riktigt!

I vår gårdsbutik på Stafsäter (ni kan läsa mer om gården på www.stafsater.se) kan ni köpa kulglass i strut och bägare (under säsong), samt färdigpackad glass i olika kvantiteter att ta med hem. I den utbyggda gårdsbutiken har vi också ett av oss handplockat utbud av andra produkter till vad vi kallar det "dukade bordet" bl a lokalproducerad mat, inredningsdetaljer, vaser, servetter, skålar, ljusstakar och mycket mer..

Vår glass serveras och säljs också på följande ställen:

Ica Supermarket, Rimforsa
Ica Nära Bestorp
Ica Signalen, Ekholmen Centrum, Linköping
Ica Maxi Tornby, Linköping
Ica Supermarket Tannefors, Linköping
Ica Nära Sturefors
Ica Supermarket, Mjölby
Ica Supermarket, Berga
Ica Supermarket, Malmslätt
Nära Dej Brokinds affär, Brokind
Nära Dej Skeda Udde
Nära Dej Grebo
Hemköp Ryd, Linköping
Det lilla hönshuset, Söderköping
Blomstertorget, Ullstämma, Linköping
Risten Lakviks järnvägscafé, Björsäter, Åtvidaberg
Flygvapenmuseum, Linköping
Hermelins gårdsbutik, Skänninge
Bjärka Säby Slottscafé, Sturefors
Stiftsgården Vårdnäs, Brokind
Fröö gård, Norsholm
Annelie's Delikatesser och Underkläder
Ekenäs Slottscafe


Stockholm
Silverdals närbutik, Sollentuna, Stockholm
Djursholms delikatesser, Djursholm

För mer uppdaterad information följ och "gilla" oss gärna på vår Facebooksida eller instagram: stafsaterglass

Products

Närproducerad glass av högsta kvalitet och smak, utan onödiga tillsatser. Smakerna varierar efter säsong och tillgång. I butiken säljer vi även viltkött från gården, goda ostar från Brostorp, ostkaka från grannen på Seltorp, dryck från Brunneby, närproducerat hantverk och andra presentartiklar och mycket mer...



"Glasscafé och gårdsbutik med utvalda mat- och inredningsdetaljer"
Address: Stavsätter, 589 64 Sturefors
Phone: 0730431519
es.retasfats@ssalgsdrag
City: Sturefors
Zip Code: 589 64



related searches: Stafsäter glass öppettider, Sjömagasinet Stafsäter, Stafsäters gårdsbutik, Stafsäter våffelbuffé
Similar places near
mias silver mias silver 5 km Handgjorda smycken i äkta silver. Ringar, halsband, örhängen m.m tillverkas för hand ...
ICA Nära Sturefors ICA Nära Sturefors 5 km Fick en stöt!
Reviews
Fri grusparkering, har man mc får man vara noga med var man sätter ned fotstödet var en som sjönk ned med sitt så hojen välte. God glass och när det blir mycket folk öppnar de upp kiosken utanför med. Där går det bra att även betala kaffet som man går in och hämtar. I butiken finner man även annat smått och gott. Men väldigt tråkigt och ofrächt att folk tar med hund in. Det var många som väntade med sina hundar utanför och visade storrespekt. Tack för det! När jag var in och tittade på annat jag skulle köpa kom folk in med hund och jah fick rusa ut för att ej få svårt att andas. När det blir så akut blir jag tvungen att lämna allt jag plockat åt mig. Ber butiken om ursäkt för det.
Mysigt ställe med god glass men även väldigt trevlig personal! Rekommenderar att åka dit
Dyr våffelbuffe som tyvärr inte levde upp till förväntningarna såhär på självaste våffeldagen. Med sådan priser förväntar man sig en service & miljö utöver det vanliga. Vi betalade i kassan på nedervåningen men väl på övervåningen så mötes vi av ett slabbigt buffébord som kändes ofräscht. Barnskrik studsade mellan vägarna så vi som kom dit utan barn, som sökte en lung lantlig miljö, trivdes inte. Buffébordet var stökigt och kladdigt och med andra kunder som glömt handsprita sig inför självbetjäningen där man gjorde våfflorna själv. Sönderbrända våfflor i ett av järnen som personalen, som var kort om folk, orimligt kunde ha koll på och alternativen för allergiker var få och inget för veganer. Dessutom saknade vi klassiska tillbehör som grädde och sylt. Att införa bokning och betjäning där personal gräddar våfflor och håller koll på att allt ser fräscht och rent ut vore det bästa för att höja nivån. Samt att utöka antalet personal. Alternativt sänka priset och bibehålla nuvarande standard, då skulle förväntningarna inte vara lika höga.
Trevligt utflyktsmål och köpa god men dyr glass. Sen har de en fin presentavdelning med lite av varje. Vi gör cykeltur hit några gångerbom året.
Populärt glasställe i vårsolen. Köerna var inte alltför långa men det låga tempot gjorde att det ändå tog 15 minuter innan jag fick glass. 49 kr för en kula glass kostar nog mer än det smakar, men utbudet av smaker var bra och glassen god.
Ungefär 10-15 min bilfärd utanför Linköping är denna lilla pärla belägen i ett sekelskifteshus precis vid en nationalpark. Glassbutiken har inte bara glass, det finns en uppsjö allehanda produkter att köpa så som kött och honung med mera men det är glassen man kommer för. Smakerna är varierande och det finns runt 20-25 olika. Beroende på vilken dag man kommer på kan det vara olika men de klassiska smakerna finns alltid naturligtvis. Egenproducerad glass är helt klart överlägsen och man betalar gärna lite extra för det. Mängden man får är ganska standard. Allt som allt ett trevligt ställe.
God glass, alla var glutenfria, fanns sorbet för de som har problem med laktos. Fanns ej glutenfri strut men fanns bägare. Dyrt.
Supergod glass!!! Väl värt en liten omväg... eller som utflyktsmål för hela familjen. Deras lilla presenthörna får man heller inte missa om man är ute efter lokalproducerade saker! Ett litet minus var kanske toaletten som inte var helt fräsch... men inte heller sunkig... så det blir inget avdrag på betyget för den saken... det hade varit orättvist.
God glass även om den kostar,men vill du ha kvalitet är det värt
Vi besökte på sopplunch. Ärtsoppa serverades. Men tyvärr var det den värsta ärtsoppa jag någonsin fått. Blaskig, med konsistens som diskvatten. Man hade mixat bort varje tillstymmelse till konsistens och fläsket lyste med sin frånvaro. Det gick inte att äta, bilden av den fläckiga sumpen i botten av soppkärlet gick inte att få bort från näthinnan. Men personalen var trevlig och tillmötesgående. Och våfflorna var goda, och glassen fin.
Comment on this business

to add Stafsäter Gårdsglass map to your website;