facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stafsäter Gårdsglass

"Glasscafé och gårdsbutik med utvalda mat- och inredningsdetaljer"
Address: Stavsätter 1 , Sturefors 590 55, E, SE
Phone: +46 70 946 74 08
City: Sturefors
Zip Code: 590 55



related searches: Stafsäter sopplunch, Våffelbuffé Stafsäter, Stafsäter glass återförsäljare, Stafsäter loppis, Stafsäters gårdsbutik, Smultronstället, Ekman Stafsäter, Sjömagasinet Stafsäter
Reviews
Dyr våffelbuffe som tyvärr inte levde upp till förväntningarna såhär på självaste våffeldagen. Med sådan priser förväntar man sig en service & miljö utöver det vanliga. Vi betalade i kassan på nedervåningen men väl på övervåningen så mötes vi av ett slabbigt buffébord som kändes ofräscht. Barnskrik studsade mellan vägarna så vi som kom dit utan barn, som sökte en lung lantlig miljö, trivdes inte. Buffébordet var stökigt och kladdigt och med andra kunder som glömt handsprita sig inför självbetjäningen där man gjorde våfflorna själv. Sönderbrända våfflor i ett av järnen som personalen, som var kort om folk, orimligt kunde ha koll på och alternativen för allergiker var få och inget för veganer. Dessutom saknade vi klassiska tillbehör som grädde och sylt. Att införa bokning och betjäning där personal gräddar våfflor och håller koll på att allt ser fräscht och rent ut vore det bästa för att höja nivån. Samt att utöka antalet personal. Alternativt sänka priset och bibehålla nuvarande standard, då skulle förväntningarna inte vara lika höga.
Trevligt utflyktsmål och köpa god men dyr glass. Sen har de en fin presentavdelning med lite av varje. Vi gör cykeltur hit några gångerbom året.
Populärt glasställe i vårsolen. Köerna var inte alltför långa men det låga tempot gjorde att det ändå tog 15 minuter innan jag fick glass. 49 kr för en kula glass kostar nog mer än det smakar, men utbudet av smaker var bra och glassen god.
Ungefär 10-15 min bilfärd utanför Linköping är denna lilla pärla belägen i ett sekelskifteshus precis vid en nationalpark. Glassbutiken har inte bara glass, det finns en uppsjö allehanda produkter att köpa så som kött och honung med mera men det är glassen man kommer för. Smakerna är varierande och det finns runt 20-25 olika. Beroende på vilken dag man kommer på kan det vara olika men de klassiska smakerna finns alltid naturligtvis. Egenproducerad glass är helt klart överlägsen och man betalar gärna lite extra för det. Mängden man får är ganska standard. Allt som allt ett trevligt ställe.
Supergod glass!!! Väl värt en liten omväg... eller som utflyktsmål för hela familjen. Deras lilla presenthörna får man heller inte missa om man är ute efter lokalproducerade saker! Ett litet minus var kanske toaletten som inte var helt fräsch... men inte heller sunkig... så det blir inget avdrag på betyget för den saken... det hade varit orättvist.
Vi besökte på sopplunch. Ärtsoppa serverades. Men tyvärr var det den värsta ärtsoppa jag någonsin fått. Blaskig, med konsistens som diskvatten. Man hade mixat bort varje tillstymmelse till konsistens och fläsket lyste med sin frånvaro. Det gick inte att äta, bilden av den fläckiga sumpen i botten av soppkärlet gick inte att få bort från näthinnan. Men personalen var trevlig och tillmötesgående. Och våfflorna var goda, och glassen fin.
Riktigt god glass, med smaker som varierar timme för timme. På vintern serveras det våfflor med glass till. Passar utmärkt till att ta med små barn och sätta sig och fika. Man kan även ta sig en sväng i butiken och köpa choklad, porslin, te, böcker, skärbräda eller vad annat man nu skulle vilja ha bra ställe att hitta lite annorlunda födelsedagspresenter eller julklappar!
Supergod glass och gott om sittplatser för att njuta av både sol och glass
Jättegod glass men dyr det är klart! Mums!
Var där idag på vildsvindfestivalen, helt fantastiskt trevlig miljö. God mat och trevlig personal. Rekommenderas
Comment on this business

to add Stafsäter Gårdsglass map to your website;