facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for StageAcademy

About

Stage Academy utbildar morgondagens artister och låtskrivare.

Vi är länken mellan utbildning & branschen!

Story

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom låtskrivar- och artistutbildningar, talangscouting och artistevent.

- Utbildning inom artisteri, låtskrivning, stageing, branschkunskap, mental- och personlig utveckling, stresshantering, mediaträning, presentationsteknik och varumärke.

- Ungdomsverksamhet med bl.a. kommunala samarbeten runt om i Sverige där Stage Academy kontinuerligt genomför musikaktiviteter, temakvällar, scenframträdande, låtskrivarkurser och workshops.

- Management Stage Academy erbjuder management för ett fåtal akter som vi har varit med och utvecklat från grunden. Under vårt management får man exklusiv tillgång till hela vårt nätverk och kompetens.

- Branschkontakt med skivbolag, producenter, låtskrivare samt förlag där Stage Academy agerar talangscouter och skräddarsyr artist- och musikakter.

”För oss är den fysiska scenen lika viktig som online-kanalerna. Alla artister behöver få chansen att stå på stora som små scener för att synas, utmanas och utvecklas.”

PLATTFORMAR, SCENER & TALANGER
Stage Academys medarbetare har lång och bred erfarenhet av att stå både på och bakom scenen samt av att arbeta som management och producenter. Dessutom är coaching, utbildning och strategisk utveckling en del av verksamheten.
Stage Academy har bland annat producerat, medverkat och anordnat turnéer, artistutbildningar och rikstäckande evenemang. Vi tagit fram akter för tv-sända underhållningsformat som Melodifestivalen, X-factor, Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg och Talang.
Med denna erfarenhet i ryggen skapar vi plattformar och kanaler för att unga artister ska få utvecklas både mentalt och artistiskt. Vi skapar skräddarsydda event och scener för fortsatt utveckling.
Våra utbildningar är tillgång i och med alla musikaliska, ambitiösa och drivna unga människor. En grund och förutsättning för Stage Academys uppdrag som talangscouter. Vi har tillfällena och nätverken för att ta hand om dessa unga på bästa sätt och arbeta med dem i olika sammanhang. Därmed kan vi aktivt och framgångsrikt hitta artister, musiker och låtskrivare för att sedan leverera dessa till musikbranschen.

Address: Karlslundsvägen 14, 17744 Järfälla
Phone: +46733125757
City: Järfälla
Zip Code: 17744



related searches: Stage ACADEMY Stuttgart, Stage Academy fees, Tanz und sing Schule, Musical Kurs Kinder, Schauspielworkshops Stuttgart, Schauspielschule Kinder Heidelberg, Schauspiel Workshop für anfänger Stuttgart, Schauspielschule für Kinder Baden-Württemberg
Similar places near
Choglad.se Choglad.se 30 km Speciella chokladkampanjer och goda, härliga presenttips delas här. Tipsa vänner och ...
Skriv - Jakobsbergs Folkhögskolas författarskola Skriv - Jakobsbergs Folkhögskolas författars... 33 km Jätte tråkig mat och blir tvingad till någon vego-kost och potatisen är ju inte ens f...
Vågaväxa - Din framgångssupport Vågaväxa - Din framgångssupport 33 km Coaching - För att bli den du vill vara Online kurser/Föreläsningar - Mindset, moti...
KomTek Järfälla KomTek Järfälla 34 km På KomTek får du utveckla din kreativitet, fantasi och känsla för design. Alla kan va...
Vuxenutbildningen Järfälla Vuxenutbildningen Järfälla 34 km De bästa lärarna på SFI, tack så mycket!
Järfälla Kultur Järfälla Kultur 34 km Järfälla kulturskola är bra när lärare är bra och engagerad. Vingar haft både bra och...
Powerbuild Nordic Powerbuild Nordic 35 km Väldigt nöjd med Daniel på Powerbuild. Mina högsta rekommendationer.
ROSE Bikes ROSE Bikes 35 km Om du har otur med ditt cykelköp, inte bor i Stockholm, och behöver support kommer du...
Lundskolan Lundskolan 36 km Mycket bra skola! Våra barn trivdes mycket bra på montesoridelen. Det fanns ett genui...
Comment on this business

to add StageAcademy map to your website;