facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stalands Möbler AB

Stalands Möbler AB
Address: Bollstanäsvägen 1, 19278 Sollentuna
Phone: +46854470860
City: Sollentuna
Zip Code: 19278


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Ekerö Möbler, Stalands öppettider, Stalands Kungens Kurva, Stalands Soffor, Folkhemmet möbler, Möbler online, Länna Möbler, Mio möbler
Similar places near
LUXi LUXi 0 meter VARNING! Oseriöst företag, jättefina möbler men helt värdelös kundtjänst så är du int...
Lundmyr Interiors Lundmyr Interiors 6 km Bästa inredaren vi någonsin arbetat med.
Flying Tiger Sverige Flying Tiger Sverige 7 km Gillar deras lagom priser och sortimentet , kan rekommendera, trevlug personal dessut...
Lexington Lexington 7 km
Petra Lunds Lera Petra Lunds Lera 9 km Keramikhantverk / Hand made ceramics
Reviews
Igår var jag och min sambo på besök hos staland för att piffa till vårat vardagsrum och vi är så otroligt nöjda med resultatet. Lampa och kuddar i bild är en del av den nya interiören, näst på listan är att få upp gardinerna som matchar kuddarna. Fick väldigt bra hjälp med smakråd från personalen som jag hoppas får se bilden då de uttryckte ett intresse i att få se hur det blev. Hjärtligt tack från oss båda och även vår lilla katt som funnit sin plats :
Jag skulle nog säga fina möbler fast hög priser ‍
Bra butik med bra utbud och trevlig personal. Kul att bara gå runt och bli inspirerad. Eftersom det är Stalands så är priserna därefter, men det är ju väntat. Läget kunde också vara bättre, men har man bil är det inget problem. Det som drar ner betyget är att ”lagervara” innebär att produkten finns på Stalands centrallager i Kungens Kurva. Utkörning från det lagret till butiken i Sollentuna sker en gång i veckan, på torsdagar. Så räkna inte med någon snabb leverans om ni tex är inne på en fredag…
Ogillar servicen i denna butik. Vi var ett par som ville kolla på möbler i lugn och ro tillsammans, istället möttes vi av ett påträngande butiksäljare som inte kunde läsa av situationen. Vi svarade artigt på hennes frågor och försökte hålla konversationen så kort som möjligt och tittade bort eller försökte undvika henne. Vi gick runt och testade soffor samtidigt som vi funderade på hur vi artigt skulle avvisa hennes "hjälpande" *!host! !host!* försäljarkläng på oss. Under den tiden vi kollade på soffor la hon allt sin focus på att försöka sälja en soffa till min partner och tog ingen hänsyn alls till mina behov eller att vi var två personer som letade efter en soffa. Visade jag intresse för en annan soffa så påpekade hon att jag skulle kompromissa och tänka på att den soffan inte passade så bra för honom. Försäljaren antog att det är min partner som ska betala för soffan och inte jag antar jag. När vi till sist lyckades få ut att vi ville kolla runt för oss själva o diskutera sinsemellan lyckades vi blir av med henne en liten stund, men nej. Hon var envis och kom tillbaka och försökte tränga sig på igen. Butiksbesöken slutade enbart med soffkoll och inget annat.
Bästa möbelaffär för mig ever. Alltid trevlig personal. Har handlat hos dem i 30 år och kommer alltid handla hos dem. Finns allt möjligt att välja bland i sortimentet. De vet hur man värnar om kunden.
Kundbemötandet är under all kritik, oproffsig, oengagerad personal och en butikschef med attityd som inte värnar om sina kunder. Köpte en säng för 3 gånger så mycket pengar än jag vanligtvis lagt på en säng för att jag trodde att den skulle hålla hög kvalitet, något jag dessvärre blev varse om att den inte gjorde. Sängen är inte ens i närheten av samma form och känsla som den jag testade i butik. Har varit i kontakt med både säljare och butikschef som vägrar se ärende som en reklamation. De "hjälper" mig däremot att köpa tillbaka sängen men jag förlorar 5000kr på affären, för enligt butikschefen kommer de aldrig kunna sälja denna säng som ett visningsex. Och det kan jag förstå med tanke på hur pass dåliga säljare de har, de höga priserna och den dåliga kvalitén.
Har handlat på Stalands Sollentuna ett flertal gånger och alltid fått bra service. Köpte senast en ganska dyr soffa från Eilersen. Dessvärre levererades soffan med ett produktionsfel i stomen, så litet att jag förstår att det passerat avsyning i produktion men tillräckligt stort för att kännas riktigt dåligt med tanke på priset. Snabb hantering och några fotografier senare fastställdes felet, visst fick vi vänta men fick en helt ny soffa utan tjafs. Snyggt hanterat av både butik och leverantör!!
Varning för Stalands möbler!!! Observera att företaget INTE har en reklamationsavdelningen. Vid hemleverans av soffa repades vårt nylagda golv upp rejält, trots att det gått snart 2 månader har företaget inte ersatt oss för skador. Dessutom tar ingen ansvar med kontakten och återkommer som lovat! Stalands har mycket längre leveranstider än andra möbelföretag då alla varor lastas om en gång i veckan på ett huvudlager. När våra stolar äntligen kom efter 8 v var en stol trasig. Reklamerade och lämnade tillbaka stolen direkt men nu har det gått 6 v och företaget har inte lyckats komma med ett nytt leveransdatum. Ångrar bittert att jag handlat för 55 000 kr på detta företag.
Vi köpte vår soffa här. Mycket nöjda med allt, trevlg säljare, bra pris på väg soffa och På förfrågan fixade även säljaren så fabriken skickade hem en tygbit som vi kunde använda för att välja matchande färger i resten av vardagsrummet.
Mycket bra och kunnig personal
Comment on this business

Directions to Stalands Möbler AB with public transportation


Rotsunda torg 210 meters
Rotsunda gård 220 meters
529
533
534
537
538
598
Bollstanäsvägen 250 meters
529
533
534
537
538
560
592
598
599
Antuna 260 meters
560
592
599

to add Stalands Möbler AB map to your website;