facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stall Djupadal

About

Här kan ni följa vad som händer på Stall Djupadal. Information om arrangerade träningar bl.a. hoppning/dressyr. Återförsäljare av techniche produkter (bla kylande benskydd för hästar) och halmpellets.

Story

Vi vill hälsa alla välkomna till Stall Djupadal. Ge möjlighet att ta del av de aktiviteter som pågår för både ryttare och publik. Vi hoppas kunna erbjuda givande träningar för alla, oavsett nivå, på ett funktionellt underlag för våra hästar.
Vi hoppas även kunna erbjuda gemensamma uteritter, "träningstävling" för både erfarna och för er som vill prova åka iväg med sin häst för att träna på annat ställe. Att bara lasta sin häst och packa med utrustning till annat ställe kan för en del vara tillräcklig början.
Vi är nu återförsäljare av kylprodukter för häst, hund och även till Ryttare. AeroChill´s produkter nu i Sverige.
Vi kommer även att stå som återförsäljare till Laga Bioenergi Halmpellets. Jag kan inte nog tala mig varm om detta boxströ. :-) Lätthanterligt!! kortfattat.

Address: Djupadalsvägen 7, 372 52 Kallinge
Phone: 0709831793
City: Kallinge
Zip Code: 372 52



related searches: Stall Ronneby
Similar places near
Hitta Ditt Flyt - Crawl & Simträning i Kallinge Simhall Hitta Ditt Flyt - Crawl & Simträning i Kalli... 2 km Simkurs, Träning, Crawl, Rygg, Bröstsim Hitta Ditt flyt hjälper dig till din nästa n...
Comment on this business

to add Stall Djupadal map to your website;