facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stall Granbacken

Stall Granbacken

About

Caroline i Svenshögen erbjuder terrängbana. Träningar i Team chasing, Beridet bågskytte, Damsadelridning och Horseboarding. Klappa minigris och höns.

Story

Stall Granbacken drivs av Caroline Arvidsson som bor på gården.

Stall Granbacken har nära till skog och vatten, så önskar man någon skogstur eller vagnstur kan man lösa det efter överenskommelse.

Vid prova på Beridet bågskytte börjar eleven alltid från marken med skytteteknik och hantering av båge, därefter sitter eleven upp på häst, och i början håller jag hästen. Jag riggar även upp en inhägnad bana så man kan fokusera på att skjuta och inte på att svänga hästen med händerna. Det finns också tillgång till bågar och pilar.
Vinterdagar brukar vi tolka efter häst med pulka och skidor. Sommardagar badar vi i sjön med hästarna.
Stall Granbacken arrangerar även Hubertusjakter på hösten. Terrängbanan kommer utvecklas under våren 2016. Banan är öppen Maj till September.

Address: Svenshögen 243, 44497. Svenshögen
Phone: 0768051138
City: Svenshögen
Zip Code: 44497.



related searches: Stall granbacken svenshögen age
Similar places near
Dammensgård Islandshästar Dammensgård Islandshästar 2 km Inridning, tillridning, kurser, privatlektioner, inackordering, avel. ann@dammensgard...
Reviews
Helt kanon ställe. Caroline är en underbar ridlärare och instruktör. Hon är bra med barnen och barnen får själva göra jobbet med hästarna.
Kanonbra : Barnen får jobba med hästarna själva. Jättebra instruktör. Rekommenderas varmt.
Comment on this business

to add Stall Granbacken map to your website;