facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Star-Tryck AB

Star-Tryck AB

About

Star-Tryck är det breda tryckeriet som hjälper dig från idé till leverans av färdig produkt. Med oss som leverantör får du dina tryck- och reklamlösningar samlade hos en leverantör. Du sparar tid och vinner effektivitet.

Story

Vi finns i Varberg och erbjuder ett brett utbud av tryck- och reklamlösningar. Du får hjälp hela vägen från idé till att färdig produkt är levererad.

Av oss får du alla tjänster från en och samma leverantör till rätt pris. Det sparar din tid. Vi har ett nära samarbete med dig som gör arbetsprocessen effektiv.

Ny teknik i balans med värdefull tradition
Vi är ett modernt företag med en lång historia. Vår bakgrund inom branschen går att spåra ända till 1842. Arne Bengtsson, VD, följde redan som liten pojke nyfiket morfars arbete på tryckeriet.

Vid starten hette företaget Gullbranssons Bok- och accidenstryckeri och bytte senare namn till Boktryckeribolaget. Sammanslagningen med Tryck-Tjänst innebar att vi ändrade namn till Star-Tryck.

Vi ser till att ligga långt framme i branschens utveckling och är samtidigt noga med att behålla de värdefulla traditionerna i vår verksamhet. Det är hög kvalitet, nära samarbete med kunderna och snabba leveranser.

Nära våra kunder
Vi har ett nära samarbete med våra kunder. Tillsammans finner vi den bästa lösningen för dig. Kunderna uppskattar vår öppna kommunikation. Vi är tydliga och ger raka svar. Det ger förtroende och långsiktigt hållbara relationer.

Välkommen ”hem” till oss
Vi jobbar för en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Vår personal ska trivas och känna sig hemma. Det vill vi även att våra kunder gör med oss som leverantör.

Address: Fläktstigen 1, 432 32 Varberg
Phone: 0340-109 66
City: Varberg
Zip Code: 432 32


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Storbildstryck
Reviews
Bra service och riktigt proffsigt tryckeri.
Comment on this business

to add Star-Tryck AB map to your website;