facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Starbucks @ Arlanda

Address: Arlanda Airport Sky City, 190 60 Märsta
Phone: +46736881765
City: Märsta
Zip Code: 190 60



related searches: Barino Arlanda, Arlanda Airport to Stockholm, Arlanda Airport facilities, Arlanda Lounge, Bath and Body Works Arlanda Airport, Arlanda Airport Contact, Norwegian Terminal Arlanda, Arlanda pick up
Similar places near
Arlanda Gate 5 Arlanda Gate 5 11 meter
Starbucks Coffee Terminal 5 Arlanda Airport Starbucks Coffee Terminal 5 Arlanda Airport 15 meter Gott kaffe, ok bacon i mackan och hade nog fått en 4a... men... nu spelar man skränig...
Arlanda Terminal 5 Menzies Executive Lounge Arlanda Terminal 5 Menzies Executive Lounge 110 meter Otroligt tråkig lounge,den sämsta jag varit på. Vänlig personal,därav 2 stjärnor, ann...
Stockholm Arlanda (ARN) International Airport Stockholm Arlanda (ARN) International Airpor... 199 meter Ganska bökigt just nu när fom håller på att bygga om utanför terminal 5
TG 961 TG 961 300 meter
Reviews
Ett sånt här företag och det har enorma fel.Jag dricker kaffe varje dag på vägen när jag köper en kopp kaffe, och efter fem minuter börjar problemet, och det är ett problem i koppen.Genast spricker det och det gör jag inte avsluta kaffet på alla Starbucks-kaféer.
Dom i kassan var så extremt långsamma så det går inte. 10 kunder tog typ 25 minuter. Dom pratar istället för att fixa ordrar och rör sig i slowmotion. Utan att skoja dom verkligen rör sig som slowmotion.
Gick snabbt trots lång kö och kakan jag skulle ha var lite trasig så jag fick en extra!
så otrevlig personal och kaffet var jätteäckligt….. överprisat som bara den också
Kaffedryckerna som är smaksatta smakar överhuvudtaget inte kaffe. Att de smakar som de heter är inte heller en garanti. Kaffet som faktiskt smakar kaffe påminner starkt om normal-kaffet i USA, dvs en ganska urvattnad smak fastän det skall vara gjort på stark espresso. Som artificiell grädde på moset är det skrattretande dyrt – till och med för att vara en kedja – och personalen verkar behöva anstränga sig för att ge sken av att tro på sin produkt så mycket att själva servicen glöms bort. Åtminstone tog det för mig, som för flera andra recensenter, riktigt lång tid för mig att få min beställning fastän det varken var kö eller underbemanning. Otur eller systemfel? Jag tänker i vart fall inte betala ockerpriser för att prova om servicen är bättre nästa gång – smaken lär tyvärr vara lika usel.
Står att de öppnar kl 5 på hemsidan, det gör de INTE! Verkar vara flexibla tider på detta starbucks. Dålig service och dåligt kaffe. Helt otroligt då starbucks brukar vara lika bra vart man än är i världen. Mycket besviken och då är inte jag kinkig. Chefen behöver tänka om.
Det var ingen bra kaffe. Bestälde en cappuccino men det var mer som vanligt kafe med mjölk. Dem borde behöva barista utbildning. Kommer inte gå dit igen.
Bra och gott kaffe med trevlig personal men bättre öppettider hade inte skadat.
Alltid långa köer och går väldigt långsamt. Varit här 3 gånger senaste året, har alltid gått ur kön och köpt på annat ställe då det tar alldeles för lång tid. Kaffet smakar alltid bra men man kommer aldrig dit :
Svindyra mackor, långsam service. Fick inget kaffe trots att expediten krafsat ner mitt namn på muggen?? Och det var inte första gången! Om du har tid, fika istället på Johan & Nyström innan du går igenom säkerhetskontrollen!
Comment on this business

Directions to Starbucks @ Arlanda with public transportation


Arlanda Norra station 90 meters
Arlanda Express
Terminal 5 (Arlanda) (Sigtuna) 120 meters
Arlanda terminal 5 140 meters
Arlanda terminal 5 buss 140 meters
Arlanda flygplats T5 150 meters

to add Starbucks @ Arlanda map to your website;