facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stars and Stripes Karlskrona

Stars and Stripes Karlskrona

About

Officiell Supporterbar

Story

STARS AND STRIPES - THE BEST MOMENTS IN SPORTS

Sveriges nya sportbar bjuder på en fantastisk miljö, inredd i en varm och modern stil. Med flera TV-skärmar än någonsin visas sport från alla världens ligor. Trevlig personal gör att du som gäst får THE BEST MOMENTS IN SPORTS.

Stars and Stripes är det perfekta valet även när det inte gäller sport. Vi erbjuder en bra mix av sport, live musik, party med dansgolv. Våra duktiga DJ's spelar musik från dåtid till nutid. Därför får du som gäst även THE BEST MOMENTS IN YOUR DAY.

Maten och drycken som är hjärtat i vår restaurang bjuder på en meny som är inspirerad av USA's stekar och burgare. Vi kallar den för American Southwest menu med en touch från Sverige.

Välkommen till Stars and Stripes - en Premium sportbar

Address: Stortorget 2, 371 32 Karlskrona
Phone: 045515240
City: Karlskrona
Zip Code: 371 32



related searches:
Similar places near
Stars and Stripes Sverige Stars and Stripes Sverige 3 meter Många TV-skärmar indikerar sportsbar. Men om man bortser från det och den onödiga skv...
Restaurang Eken Restaurang Eken 162 meter Stängd restaurang
Thai Corner Karlskrona Thai Corner Karlskrona 229 meter Mycket gott och priserna är helt okej. Ca 100 spänn för en måltid men dryck får man b...
Restaurang Havsviken Restaurang Havsviken 2 km Firade min mans 60-Årsdag tillsammans med barn o barnbarn. Min mans och dotterns oxfi...
Reviews
Hamburgaren var något av det bästa jag ätit. Extremt positivt överraskad. Fin touch med kimchi samt att den var smashed. Bra utval på öl med!
Väldans god mat med en upplevelse som man bara får på denna plats.Skön personal god mat skulle krossa hela Atlanten för denna måltid
Maten smakar bra och personalen är trevlig, dock små portioner till högt pris. Har inte mycket för mjölkproteinallergikerna.
Konstigt att stänga av fotbollen så tidigt men förstår era regler annars vart de gött
,,,, mycke God mat , å dryck , å glassdrink, duktig å trewli personal
Ingen bordbeztällning utan precis som på Pinccos så beställer du med telefonen via en app. Fin uteservering vid torget om man gillar att sitta o kolla på alla sommarbilar och sommarklädda människor.
Inte så trivsamt men riktigt god mat.
Personalen var jättetrevligt och höll köket uppe fast vi kom sent. God mat också!
Comment on this business

to add Stars and Stripes Karlskrona map to your website;