facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stars and stripes Vallentuna

Stars and stripes Vallentuna

Story

STARS AND STRIPES - THE BEST MOMENTS IN SPORTS

Sveriges nya sportbar bjuder på en fantastisk miljö, inredd i en varm och modern stil. Med flera TV-skärmar än någonsin visas sport från alla världens ligor. Trevlig personal gör att du som gäst får THE BEST MOMENTS IN SPORTS.

Stars and Stripes är det perfekta valet även när det inte gäller sport. Vi erbjuder en bra mix av sport, live musik, party med dansgolv. Våra duktiga DJ's spelar musik från dåtid till nutid. Därför får du som gäst även THE BEST MOMENTS IN YOUR DAY.

Maten och drycken som är hjärtat i vår restaurang bjuder på en meny som är inspirerad av USA's stekar och burgare. Vi kallar den för American Southwest menu med en touch från Sverige.

Välkommen till Stars and Stripes - en Premium sportbar

Address: Tuna torg 1 A, 18631 Vallentuna
Phone: 0730730184
City: Vallentuna
Zip Code: 18631


Similar places near
Gästis kök & bar Gästis kök & bar 43 meter Underbart! Lokala pubben med allt! Här kan man dricka öl, skåda stammisarna på dansgo...
Café Biscotti Café Biscotti 45 meter Bra utbud för ett cafe bra service och stora portioner på pastarätterna.
MiaLii MiaLii 60 meter Fantastiskt god påsklåda från Mialii! Och trevlig service, tusen tack! Vi kommer igen...
Vallentuna Subway Vallentuna Subway 69 meter Väldigt gott men personalen kunde vara lite trevligare. Kändes som han inte ville var...
Vallento Pasta & Pizza Vallento Pasta & Pizza 141 meter Bra käk... Egengjorda hamburgare
Dixie Twins restaurang och bar Dixie Twins restaurang och bar 170 meter Våning Ett serverar väldigt god mat med hög service mitt i Vallentuna Centrum! Cheese...
SportCafé SportCafé 382 meter God mat, något för alla, nära dig. Dessutom Norrorts godaste egenproducerade glass. B...
Istanbul Taksim Pizzeria Istanbul Taksim Pizzeria 623 meter Denna pizzeria är nog av den bättre som kan leverera en pizza som faktiskt smakar piz...
Rookie Café & Restaurang Rookie Café & Restaurang 879 meter Ok lunch. En fisk och en kött
Vallentuna Bk Vallentuna Bk 886 meter
Vallentuna Golfrestaurang Vallentuna Golfrestaurang 4 km Fina banor, fin range och extremt trevlig samt välkomnande personal. Älskar det!
Vallentuna Golfklubb Restaurang Vallentuna Golfklubb Restaurang 4 km Fina skidspår! Inte svårt att åka lite längre om man vill . Populär pulkabacke. Så må...
Vallentuna golfrestaurang Vallentuna golfrestaurang 4 km Välkomna till Vallentuna Golfrestaurang! Nu är vi igång under ny regi och kommer erbj...
Reviews
Dagens lunch: Grillad fläskytterfile och hasselbackspotatis. Jag fick en liten fläskkotlett och 1 enda torr och seg hasselbackspotatis serverad på en liten tallrik. Är detta ett skämt trodde jag först?! Kommer aldrig gå hit igen! Jag var här i slutet av maj. Den 28 tror jag det var. Lokalen var jättemysig och läckert inredd. Synd att maten var så dålig.
Maten är bra. Det är sportsbar-mat, grill och hamburgare, och en del riktigt trevliga varianter. Exempelvis Burgare med chevreost. Personalen är jättetrevlig och anstränger sig verkligen för att gästerna ska trivas. De är lite nya i sina jobb i serveringen, men det kan bara bli bättre med tiden. Rekomenderas för den som vill äta ute i Vallentuna.
God mat! Trevlig personal men en aning nya på jobbet? Goda burgare runt 200 kr. De har inte snålat på tv-apparaterna. Skön amerikansk stämning passar bra om man vill ta en öl och kolla matchen eller om man vill äta god mat i Vallentuna med familjen.
Bra käk, frostad Norrlands med handtag, gratis påfyllning av barnens läsk, god stämning och man kan se typ all sport. De enda minuset är att man nästa aldrig får åka ner själv för barnen och frugan alltid vill följa med... Personalen och ägarna ser alltid till att barnen har det bra och full laddat med popcorn så vi vuxna kan slappna av. Ni gör ett sjukt bra jobb Simon och Micke med personal! Keep up the good work!
Vi var ett sällskap på 12 personer som hade förbokat ungefär två veckor innan vårat besök. Vi fick reda på att ett annat sällskap på 30 personer även hade förbokat och de sa att det kunde vara trångt på restaurangen. Någon annan information framkom dock inte, vi fick ingen möjlighet till att förbeställa mat. När vi väl var på restaurangen tog det cirka en och en halv timme för oss att få vår mat. Detta kan låta som en överdrift, men det är sant. Jag tycker uppriktigt synd om personalen som jobbar här, då det de verkar vara för få för denna typ av belastning. Däremot var det endast en av tre servitörer/servitriser som bad om ursäkt och förklarade varför det tog så lång tid. När vi väl fick maten kunde snabbt konstatera att maten inte motsvarade priset. Jag kan inte annat än att hålla med vissa tidigare recensenter; man borde nog ta och fundera på vad man egentligen sysslar med på denna restaurang.
Ingick i en grupp på 12 personer som hade bokat ungefär 2 veckor i förväg. Vid bokningstillfället fick vi höra att det även var en grupp på 30 pers som hade bokat. Möjlighet till förbeställning gavs ej. Väl på restaurangen tog det dryga 1,5 timme innan vi fick maten. När maten väl anlände vid bordet var det endast en av tre servitörer som bad om ursäkt för förseningen. Maten i sig var helt okej, men inte direkt värd Stockholms priser. Efter att vi ätit maten erbjöds vi förvisso en gratis efterrätt som ursäkt för förseningen, något vi ej hade tid för då klockan redan var 22:00. Ursäkten till förseningen var enligt utsago gruppen på 30 pers. Förseningen hade troligtvis kunnat undvikts om man bett om förbeställningar. Det var uppenbarligen ingen överraskning att dessa 30 pers skulle komma, då fe beställde i samma veva som oss.
Riktigt bra ställe med kanonpersonal som besöks ofta! Grabbkvällar, sportkvällar och familjemys! Barnen älskar maten, popcorn och lekhörnan, vilket är perfekt för oss småbarnsföräldrar! God mat och god dryck! Trevligt med "rotating tap". Det som skulle vara kul är något liknande i matväg, typ månadens hamburgare. För en stammis är det lätt att även god mat annars kan bli tråkig
Ojämn service. Ojämn kvalité på maten. Dags att snäppa upp sig om SnS inte blir ett hak likt övriga sunkhak i Vallentuna. Tips från coachen: Ta en dag off o tänk igenom allt. Och inför regelbudna möten om det inte redan görs med personalen om vad som har gått bra och dåligt och sedan arbeta utifrån det. Bli inte för bekväma. Så kan det bara bli bättre! Varje måltid ska vara topnotch, kan inte kocken leverera det så är det dags att byta kock. Målet är att varje kund ska återkomma. Ta hand om återkommande gäster, ge 1:a klassig service. Besök andra krogar för att jämnföra, ta feedback på mat och service. Ägarna är värda så mycket mer om de bara lägger manken till lite mer och ställa högre krav på personalen.
Normala priser på öl, helt okej utbud men exlusivt spendrups. Räkna med några vanliga kontinentallagers, ale i amerikansk stil från firestone Walker, spendrups 'craft beer'-sortiment etc. Jag åt ett flatbread för 179 kr med en chiligryta ovanpå brödet vilket smakade och såg ut som ICAs pizza kit. Mycket pinsamt för en restaurang, passar snarare köket hos en stressad småbarnsförälder. Någorlunda trevlig personal som försöker göra något nytt i Vallentuna. Kul försök, inga mer besök. Iaf inte för mat. Ps. Inredning är än så länge fräsch.
Mycket god lunch. Panbiffen var utsökt. Rekommenderas varmt att äta sin lunch här.
Comment on this business

to add Stars and stripes Vallentuna map to your website;