facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stationsgrillen

Stationsgrillen

About

Pizza,kebab och sallader

Address: Stationsplan 1, 31245 Veinge
Phone: 043018808
City: Veinge
Zip Code: 31245



related searches:
Reviews
Mycket god pizza. Kort väntetid. Mycket trevlig personal! Bra att man kan sitta utomhus vid fint väder! Rekommenderas!
Helt ok pizzor, aningen snålt med "pålägg" men dyra....Mat: 4/5
En klassisk pizzeria med stora pizzor med tunn botten. Rekommenderas om du är i Veinge. Stängt på måndagar dock.Mat: 4/5
Trevligt med mestadels god mat. Jätteportioner! Men man var helt okej med att vi tog resterna med oss. Vegetariska alternativ: Sallad går att få Parkering: Precis utanför. Tillgänglighet för rullstol: Bör vara lätt att ta sig fram med rullstol
Trevlig personal men väldigt lite fyllning på pizzorna och svartbrända kanter ganska ofta, billiga är dom inte heller. Man kan köpa annan mat här också typ hamburgare och pommes. Hamburgarna är goda men lite anonyma i smaken. Som tur är så finns det en pizzeria till 100 meter därifrån. Inne i pizzerian så är det kvar mycket från att det var en gammal tågstation. Det hänger tavlor på väggarna med gamla lokala stationer som motiv. Allt i från den gamla goda tiden.
Valde Pizza, nämligen Ciao Ciao. Mycket god, köttet fläskfilé var mört och bra kryddat. Övrigt så kan man välja på olika tallrikar och rullar. De har även tre olika Panpizzor att välja på, och även LANGOS vilket är ganska ovanligt. Miljön är fin, ligger en bit "över" lokala kvarterspizza-miljön.
Jag dök in spontant och beställde två pizzor. Jag är supernöjd och rekommenderar Gamla station.
Alltid bra mat, även sonen 4 år äter upp sin rulle varje gång. Våra beställningar är alltid krångliga och hittills har vi alltid fått maten som vi beställt. Mycket trevlig personal och väntetiden om du ringer stämmer +/- 5min. Mysig interiör med roliga bilder av gamla tågstationen.
Goda pizzor i Veinge. Perfekt ställe att äta lunch på eller hämta hem pizza.
God pizza i en något spartansk miljö.
Comment on this business

to add Stationsgrillen map to your website;