facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for STC

STC

About

Välkommen till en av Sveriges största friskvårdskedjor med 40 klubbar och 75.000 medlemmar. Besök www.stc.se för mer information.



"STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Vårt breda utbud av gruppträning baseras på program från världens största leverantör, Les Mills. Våra gruppträningsinstruktörer är självklart certifierade och licensierade.Vi erbjuder träning för alla människor i alla åldrar."
Address: Vällebergsvägen 12, 45930 Ljungskile
Phone: 0522-792 00
City: Ljungskile
Zip Code: 45930


Similar places near
Villa Motionera Villa Motionera 1 km Ett mycket bra gym. Här finns det mesta som man kan önska sig som en seriös tränande....
Reviews
Jätte fint camping ordning o reda . Fint vid disk o toaletter, bra personal.
Fick svar från ägaren angående trasiga maskiner. Gå till benpress och sätt vikten på 25.0 och se hur 31.5 följer med upp för att sedan ramla ner så du blir döv. Massvis av trasiga maskiner och annat, dom satte in maskinerna och lämna det, om inget fullständigt rasar ihop fixas det ej. Uppdatering, ägaren svarade men jag kan då garanterat säga att det varit maskiner som varit trasiga i månader där utan någon service. Ibland upp mot ett halv år. Nu har dom även larmat dörren ut så om du råkar öppna dörren ja då får du saftiga böter. Istället har dom gjort de covid vänligt så nu ska du stå i kö och ställa dig i en sluss där alla andra också stått. Det är trevligt att ha ett gym så nära men ibland funderar man på att åka 30min extra bara för att få ett fungerande gym istället för att gå in dit. Då det har varit en bank är ventilationen värdelös, och dom hade kunnat lösa det men det kostar ju förstås.
Centralt, bra utbud av maskiner och fria vikter men det är bara bemannat en eftermiddag i veckan vilket kan kännas litet. Jag saknar ett större utrymme för rörelsegymnasik.
Finns det mesta, men lite dålig ventilation i källaren
Bra gym med bra utval av maskiner och vikter
Svårt att nå på tel. Dyrt
Comment on this business

to add STC map to your website;