facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for STC

STC

About

Välkommen till en av Sveriges största friskvårdskedjor med 40 klubbar och 75.000 medlemmar. Besök www.stc.se för mer information.



"STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Vårt breda utbud av gruppträning baseras på program från världens största leverantör, Les Mills. Våra gruppträningsinstruktörer är självklart certifierade och licensierade.Vi erbjuder träning för alla människor i alla åldrar."
Address: Uddarne Industriväg 3, 455 35 Munkedal
City: Munkedal
Zip Code: 455 35


Similar places near
Nordic Wellness Nordic Wellness 206 meter Trevligt bemötande,hjälpsamma och duktiga
Brandstationen Brandstationen 635 meter Bästa brandstationen i Mitt Bohuslän
Svarteborgs Gym Svarteborgs Gym 7 km Bra variation av utrustning, material för rengöring finns. Ibland varierande kvalitet...
Reviews
Sänker mitt betyg när jag står här och i vanlig ordning får vänta på att ett löpband blir ledigt då det endast finns två. Det ena dessutom en meter från en luftvärmepump så vill man öva på att springa i värme är det helt rätt ställe. Förutom detta ett helt ok gym!
STC är enda gymmet jag tycker om. STC "borgen" i Munkeland i Munkedal är riktigt bra och fler borde välja STC framför andra gymkedjor.
Alla maskiner man kan behöva
Comment on this business

to add STC map to your website;