facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stegen Knivsta

Stegen Knivsta

About

Stegen vänder sig till dig som har psykisk ohälsa eller psykisk funktionsnedsättning som är över 18 år och bor i Knivsta kommun.

Story

Stegen
Består av två verksamheter, en mötesplats och en arbetsrehabilitering.

Mötesplatsen
Hit kommer du för att skapa kontakter, bryta isolering, lära dig nya saker eller umgås. Här finns det fika, datorer, spel, instrument, kurser m.m. Mötesplatsen är till för dig och du har möjlighet att påverka innehållet.

Arbetsrehabilitering
Är för dig som vill komma ut i praktik, arbete eller studier. Du kan få stödet att finna, få och behålla ett arbete eller klara en utbildning. Vi arbetar utifrån metoden IPS - Individuell Placering med Stöd. Du får en arbetshandledare som du träffar ca en gång per vecka på en plats som passar dig. Vi gör en individuell planering utifrån dina intressen och önskemål. Intresseanmälan till arbetsrehabilitering finner du på Knivsta kommuns hemsida.

Address: Knivstavägen 11, Knivsta
Phone: 018347019
City: Knivsta



related searches:
Similar places near
Knivsta kommun Knivsta kommun 542 meter Inte bra. Hög skatt
Taiko Shin Kai Taiko Shin Kai 693 meter Taiko Shin Kai grundades 2014 och är en idéell förening som vill uppmuntra och sprida...
Friskis&Svettis Knivsta Friskis&Svettis Knivsta 880 meter Bra och lustfylld träning för alla!
Reviews
Så otroligt tacksam för denna verksamhet. Den här mötesplatsen har verkligen varit A och O för mig och min återhämtning tillbaka till ett normalt liv efter jag blev sjuk. Jag har alltid blivit bemött med öppna armar och alltid fått vara precis den jag är oavsett hur jag mått. Träffat så mycket fina och vänliga människor här. Flera umgås jag nu med privat. Sen är teamet som jobbar här är verkligen GULD värda. Proffsiga, vänliga och fördomsfria. Så tacksam för att Stegen finns.
Comment on this business

to add Stegen Knivsta map to your website;