facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stekhuset, Kom snart igen

"Sydeuropas själ. Den vill vi att Du ska känna hos oss.Värmen, den vänliga atmosfären, sättet att umgås, den goda maten, servicen och drycken.Efter att, hela vårt yrkesverksamma liv, ha samlat inspiration och erfarenhet i, tillsammans, sex länder i tre världsdelar korsades våra vägar och vi började driva restaurang tillsammans i Kalmar. Åtta år senare, i Maj 2005, flyttade vi in i helt nyrenoverade lokaler i det gamla packhuset mellan ”Kom Snart Igen” och ”Skeppsbron”.Nytt namn blev då: ”Stekhuset – Kom snart Igen.Stekhuset, köket, miljön och matlagningskonceptet inriktar sig mot det sydeuropeiska köket med fisk, skaldjur och kötträtterVälkommen till bords!Önskar Francisco, Carmelo och personal."
Address: Skeppsbron 1 , Kalmar 392 32, H, SE
Phone: +46 480 42 38 58
City: Kalmar
Zip Code: 392 32



related searches: Källaren Kronan, Bryggan Kalmar, Storgatan 11, Blomlöfs Kalmar, Ming Palace Kalmar, Postgatan Kalmar
Similar places near
Kött & Bar Kött & Bar 345 meter Gott och prisvärt. Lite överkäck personal men mycket hellre det än snorkig.
Kolgrill Kalmar Kolgrill Kalmar 5 km Om du ska stanna och äta i Kalmar så glöm alla hamburgeresturanger, det här är ställe...
Reviews
Beställde en skogshuggarplanka, väl tilltagen med många goda smaker på samma bräde! ;Rum: 4/5
Mycket vällagad mat med balanserade smaker och ordentliga portioner. Jättebra service i mysig miljö gör det hela komplett. Rekommenderas varmt!
En trevlig restaurang med bra läge och god mat.Tjänst: 4/5
God vällagad mat ..mycket trevlig personal löser ett bord även att det var fullbokat. Barnvänlighet: Rymligt. Parkering: Många
Lite slitet, men maten är riktigt jäkla god.Rum: 4/5
Jättegod mat och bra service. Det blir återbesök härMat: 4/5
Mycket trevlig personal. Lite besviken på husets oxfilé. Beställe medium rare och fick well done. Maten var ljummen och klyftpotatisen mjuk, rödvinssåsen rätt smaklös. Ok men inte mer. Brukar vara bättre när vi är där men alltid gillat stället så vi kommer tillbaka.
Jättetrevlig 50 års middag. God mat och dryck och utomordentlig service.
God mat i fantastiskt sällskap. Bra serviceRum: 4/5
Var där på denna onsdagen och bemöttes av väldigt trevlig personal. Restaurangen var ganska upptaget men vi fick bättre service än på dom flesta platserna vi var på. Maten är alltid god där men servicen gör det bättre. Inte vår första eller sista gång.
Comment on this business

to add Stekhuset, Kom snart igen map to your website;