facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stekhuset Spicy Cow

Address: Hantverkargatan 3, 821 30 Bollnäs
Phone: 027826207
City: Bollnäs
Zip Code: 821 30


Similar places near
Nya spicy cow Nya spicy cow 15 meter Stora portioner med ok mat, inget märkvärdigt. Bra pris.
Izolis Bar Izolis Bar 857 meter Så fint matställe, mysigt och så trevligt! Supergod mat och väldigt trevlig och gästv...
Reviews
Stora portioner med ok mat, inget märkvärdigt. Bra pris.
Gott och snabb service
Hanna va söt
Cajun Grill står det... Wiener schnitzel, pizza, pasta, sallader på menyn! Nej totalt fel inrikting på Spicy Cow nu! Vill ha en feeet köttbit med schyssta tillbehör.
Min mat, Black and White var helt okej, dock vääääldigt syrlig rödvinssås, men bra kött! Gubben tog hamburgare med ost och bacon, han klarade inte av att äta upp då det inte smakade bra, köttet var inte alls gott, han är inte kräsen annars så äter han inte upp så då är det illa.
Beställde var sin Make my Day men tyvärr så blev det verkligen en besvikelse. Spare ribsen var okryddade, utan salt och hamburgaren var hård och okryddad. Vi får hitta ett nytt matställe framöver.
Endast betalning med Swish, utan skyltar eller info om det. Prisvärd mat annars.
Köttet var perfekt! Lite för mycket rödvinssås men jag kan på det varmaste rekommendera den här restaurangen. Det var mycket trevligt bemötande av personalen också
Var bättre förr. Nya ägare nu.
Efter ägarbytet har detta ställe tappat allt, efter 13-14 år får vi leta upp ett nytt matställe, här äter jag inte igen.
Comment on this business

to add Stekhuset Spicy Cow map to your website;