facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stellplats Trosa

"Välkommen till Trosa GästhamnVi erbjuder 22st ställplatser som är öppna året runt.Plats 1-6 är bokas via Campingspot..comResterande platser är "Pay and Stay" vilket innebär att ni betalar för platsen när ni har parkerat.Gästhamnen är belägen där Trosaån mynnar ut i havet och här har du gångavstånd till kultur och nöje samt allt vad denna pittoreska småstadsidyll har att erbjuda. Strosa längst med ån bland de vackra sekelskiftvillorna eller upptäckte gränderna blad kullerstensgator och rosentäckta kvarter. Staden har ett stort utbud av mat, shopping och nöjen av olika slag.Service i hamnenI hamnen har ni tillgång till toalett, dusch, bastu och tvättstuga även möjlighet att sortera avfall och tömma er latrin.Varmt välkomna!"
Address: Trosa (commune)
City: Trosa


Similar places near
Trosa Glass Trosa Glass 278 meter
Trosa, Schweden Trosa, Schweden 278 meter
Tullhuset Tullhuset 303 meter Parkeringsplats centralt i Uppsala. Oftast lediga platser.
Smörbyttan Smörbyttan 313 meter
Trosa Municipality Trosa Municipality 385 meter Trosa Municipality is a municipality in Södermanland County in southeast Sweden. The ...
Brännskärsgatan Brännskärsgatan 393 meter
Trosa Kommun Trosa Kommun 540 meter
Edanöbron Edanöbron 607 meter
Lindring Lindring 689 meter www.lindring.se
Art Treat Trosa Art Treat Trosa 706 meter Jag håller på att utbilda mig i nagelförlängning och fransförlängning och är i sluts...
Trosa året om Trosa året om 732 meter Trosa året om -den lilla staden med det stora utbudet. Vi som är med i detta nätverk ...
Trosa Havsbad, Stranden Trosa Havsbad, Stranden 765 meter Inte iordninggjord ännu. Långgrunt. Just nu väldigt lågt vatten.
Vinlistan Vinlistan 779 meter TROSA
Fisketur Fisketur 818 meter
Doc of The Bay Doc of The Bay 836 meter
Reviews
I dag är det vackert väder, vinter tid finns det plats på ställplatsen, bokning sker via campingspot.com, fortfarande lika rent och prydligt i serviceutrymmena, möjlighet till bastu. Dok kan störande ljud finnas på vardagarna då man river och renoverar vid ställplatser.
Trevlig plats, lite trångt beroende på ombyggnad som noggrant var informerat om. Rena och fina toaletter. Tyvärr verkade som ungdomar runt rastplatsen hade tävling i billjud på natten, så ingen nattro då ljudet var så högt att larm drog igång på parkerade bilar på parkeringen utanför ställplatser.
Byggarbetsplats ingen utsikt ,buss kommer å vänder hela dagen.Och på kvällen börja bila köra med dunkande musik inte så rofullt.
Vad fint ställe
Riktigt bra ställplats med bra sanitära möjligheter. Du står mitt i stan med eller utan el. Kan förbokas!
Vatten på de två platserna vi fick. Kunde inte hjälpa oss. Bad att få pengar tillbaka. Moment 22.
Hur kan man höja en ställplats från 100 kr till 280 UTAN EL! Hutlöst dyrt. Aldrig mer Trosa. De som betalade för el 340 fick ynkligt trånga platser med en doft av sopor då restaurangens sopcontainers stod alldeles i närheten.
Väl arrangerat med trevlig utsikt.
Fräshar duschar o toaletter. Alldeles för tätt mellan bilarna, mindre än 2 m.
Lite väl trångt mellan platserna. Men bra läge med nära till restauranger.
Comment on this business

to add Stellplats Trosa map to your website;