facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stencentrum

Stencentrum

About

Vi på Stencentrum har en bred erfarenhet av Marmor, Granit, Kalksten och Skiffer. Hos oss får du även hjälp med design, konstruktion och installation.

Story

Vi på Stencentrum har en bred erfarenhet av Marmor, Granit, Kalksten och Skiffer. Hos oss får du även hjälp med design, konstruktion och installation.



"Vi hjälper dig från idé till verklighet och levererar snabbt måttbeställda produkter i marmor, kalksten och granit mm från vår verkstad. Vårt breda sortiment kan tillgodose de flesta önskemål. Besök vår utställning i Mölndal och bli inspirerad. Välkommen in!"
Address: Södra Ågatan 18, 43135 Mölndal
Phone: +46 31 27 12 12
City: Mölndal
Zip Code: 43135


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 16:00
Wednesday: 10:00 - 16:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 16:00


related searches: Henrikssons Stenhuggeri, Kungälvs Natursten, Granitop, Stenskivor
Similar places near
Mölndals kakel & marmor ab Mölndals kakel & marmor ab 406 meter Bra service men dyrt
Byggpressarna AB Byggpressarna AB 406 meter Jag har använt byggpressarna flera gånger och är otroligt nöjd med priset och utföran...
ISAB Ventilation AB ISAB Ventilation AB 845 meter Trevlig och kunnig personal. Fina välkomnade lokaler.
Parans Solar Lighting Parans Solar Lighting 2 km Underbar framtiden är här. Soljus inne på kontoret utan fönster. Helt otroligt
Tuve Bygg Tuve Bygg 3 km Trevligt företag
Grundia Grundia 3 km Har hörts några gånger per telefon om ett ev. projekt och upplever att jag blir mycke...
HB BYGG AB HB BYGG AB 7 km Gjort ett grymt jobb hos grannarna. Ser fram emot besök av dem efter sommaren och hj...
Kairos Lighting & Sound Design Kairos Lighting & Sound Design 14 km This is the business page of a collective of Lighting Designers, Sound Designers & Ph...
Reviews
Stencentrum i Mölndal får 5 stjärnor pga , ett mycket proffsigt kund mottagande , kvalitet , köpte kalksten till trappan, allt blev otroligt bra mvh Björn Franksen Göteborg
PROFFSIG SERVICE! Jag hade många tankar och växlande idéer om hur köket skulle se ut. Birgitta och Lars gav förslag, hjälpte oss med svar på alla frågor och gjorde tålmodigt alla ändringar av tillbehören utan att knota. Fantastiskt fin service och jag vill särskilt tacka för alla tips och idéer samt allt tålamod ni visat oss när vi haft svårt att komma fram till vad vi verkligen ville ha. Nu sitter bänkskivorna på plats och jag är SUPERNÖJD!!! Det blev inte det material jag hade tänkt mig blankt och svart. Det blev SÅ MYCKET BÄTTRE matt och mörkgrått med deras hjälp! Inga bländande reflexer och det grå suger inte upp ljuset som det svarta gör. Hur snyggt och funktionellt som helst! : Stencentrum som bollplank och leverantör rekommenderas varmt för alla som funderar på att köpa stenskivor. De är duktiga, kunniga och ger förstklassig service. PS. Är även mycket nöjd med monteringsfirman. Mikael och Albin gjorde ett noggrant kanonjobb med att få bänkskivorna på exakt rätt plats. TACK! Vi är SUPERNÖJDA!
Det blev missförstånd i kommunikationen och då ville ingen personal på plats hjälpa till att reda ut detta, utan fick bara tråkig attityd tillbaka där jag ansågs som korkad och oseriös kanske för att jag är en ung tjej. Blev dessutom ordagrant tillsagt flera gånger att hon inte tyckte att jag skulle beställa bänkskiva av dom utan gå till någon annan.
Serviceminded, kunniga och noggranna i mätning så det inte skulle bli fel och noga med det estetiska resultatet. Kände mig trygg med personalen som är noga med sina varor och noga med att jag som kund fick bästa Info om hur bänkskivan skulle bli sitt bästa samt hålla längre. Rekommenderar detta företag varmt.
Mycket snabb och bra service! Duktiga hantverkare. Köket blev väldigt fint! Uppfyllde förväntningarna mer än väl!
Dålig service och otrevlig personal. Väldigt besviken och skulle inte rekommendera. På grund av ospecifika offerter och otrevligt bemötande kommer jag gå någon annanstans.
Mycket nöjd med köpet, det gör sån skillnad att få fönsterbrädor i sten! Jag fick tydliga instruktioner om hur jag skulle mäta och vad jag skulle tänka på. Fönsterbrädorna var klara på utsatt tid och jag fick med rikligt med emballage för att kunna frakta dem säkert. Ett toppenföretag, tack!
Comment on this business

Directions to Stencentrum with public transportation


Mölndal Sjukhus 160 meters
2
4
4E
757
Mölndal Lackarebäck 180 meters
2
4
4E
757
86
Ekgatan 190 meters
753
758
Flöjelbergsgatan 230 meters
753
Bergfotsgatan 270 meters
758

to add Stencentrum map to your website;