facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stenfirma Bror Törner AB

Stenfirma Bror Törner AB

About

Vi tillverkar allt från bänkskivor till badrum och kök, fönsterbänkar och bordsskivor samt erbjuder ett brett sortiment av kalksten, marmor, granit skiffer och qvartsit.

Address: Rinkebyvägen 12, 18236 Danderyd
Phone: +4686517590
City: Danderyd
Zip Code: 18236


Opening Hours

Monday: 09:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 16:00

Similar places near
Marindepån & Skanstull Marin Marindepån & Skanstull Marin 60 meter Stockholms största utbud av båtar och motorer. Fem anläggningar. Nyförsäljning, bega...
Inuit AB Inuit AB 910 meter Översatt av Google Bra företag. De bästa distributörerna av ManageEngine i sverige O...
Castus Sverige Castus Sverige 2 km Välkommen till Castus! Vi finns online + vill gärna chatta med dig vardagar 9-17. Kon...
PEAO AB PEAO AB 2 km Supertrevligt kontor som skapar förutsättningarna stt utveckla framtidens teknologier...
Axo Finans AB Axo Finans AB 2 km Skulle testa om jag kan sänka mina kostnader med ett samlings lån, och vad jag får fö...
Conekta Conekta 2 km Conekta's mission and passion is to make Sweden stronger by reducing the IT skills sh...
mörbyfotvård mörbyfotvård 3 km Trevligt bemötande och bra fotvård av Anita. Jag hade ont i stor tå nu går jag som på...
Reflect U UF Reflect U UF 4 km Vi är ett UF företag som skapar reflexbaserade schrunchies för att öka säkerheten i v...
Reviews
Första gången jag har anlitat Bror Törner, för ett köksprojekt där första, och längsta, Carrara bänkskivan nu levererats för någon dag sedan -> det blev perfekt! Är så tillfreds med den hjälp och de råd jag fick för håltagningarna, diskho, gubbnäsan mm. Allt blev bara rätt, måtten stämde exakt och ursnygg Carrarasten hittade vi dessutom i deras mer än välfyllda lager. För mig har Bror Törner inneburit en mycket kompetent, trevlig och personlig service. Så nu är det bara fortsätta köksprojektet och välja bakstycke/höjd/hur göra vid spiskåpan samt Carrara för den långa skivan vid sideboardmöbeln.
Öppet under juli och augusti vardagar 7-16, fredagar 7-12 står det på hemsidan. När jag kommer dit efter åkt igenom hela stan så är det semesterstängt. Hur är det möjligt.
Beställde köksbänkskivor i Carrara som levererades i tid och exakt enligt mina önskemål. Fick själv komma och välj ut råmaterialet! Väldigt bra service i butiken med råd och tips och proffsigt bemötande.
I särklass sämsta kundupplevelsen någonsin. Som att gå in på IT-avdelningen i sketchen från Kvarteret Skatan. Glöm inte att stå i rutan! Skulle kunna göra en egen uppdaterad sketch efter det här besöket!
Jag har anlitat Bror Törner vid två olika och mycket omfattande arbeten för badrum och kök tidigare och får nu hjälp med komplicerade specialutföranden. Det finns ingen på marknaden som kommer i närheten av deras kunskap och problemlösningsförmåga. Hit vänder du dig när endast det bästa är gott nog och eftersom det blir rätt är priserna konkurrenskraftiga jämfört med övriga aktörer. De bemödar sig i detalj för att förstå behov och säkerställa att produkterna är exakt det som krävs för montering. Läste en del beklämmande kommentarer här om dålig service. Det stämmer inte alls. Bror Törner är ett mycket kompetent, trevligt och personligt familjeföretag sen generationer. Det är lite som att besöka Paris, som du hälsar och tilltalar blir du bemött, en spegelbild av ditt eget beteende som säger mer om kritikerna än något annat.
Vi fick fyra mycket fina kvartsitskivor smidigt och till bra pris. Från order till leverans/montage sköttes allt med god och tydlig kommunikation trots semtider. Tips till dig som tror att naturberg är väsentligt otåligare eller kostsamt jämf med kompositskivor från ”stora företag” är att kolla vad Bror Törner har att erbjuda, du kommer inte bli besviken!
Väldigt nöjd med hela upplevelsen
1 stjärna p.g.a. servicen. Precis hämtat upp en beställning vi gjorde innan deras semester. Eftersom de hade haft så mycket fick vi vänta ytterligare ett par dagar/en vecka för arbetet dröjde ut på tiden. Dock kunde vi inte hämta dem innan deras semester eftersom de inte hade tid att skapa ett konto åt oss för fakturering innan semestern alternativet var att Swisha på plats, vi väntade till efter semestern vilket är helt okej. Aldrig kul att behöva betala med privata pengar först för sedan ordna med företaget sitt efterhand, så vi valde att avvaktade. Nu efter deras semester åker vi för att hämta de kapade marmorskivorna, men får ett rappt och kort bemötande svar att vi måste betala Swish eller att hon måste kolla upp vårt företag efter att jag sa att det hade vi inte fått information om. Javisst kolla vårt bolag, men du kommer inte att se något där väsentligt eftersom vi precis skickat in vårt bokslut och då var det ett tvång med Swish. Jag bad henne kolla upp jobbet vi har beställt, eftersom det är ett jä**a jobb på totalt 800 kr… Men det spelade _ingen roll_ fick jag som svar. Superdålig service, verkligen det värsta på länge och att ens få ett svar som säger ”det är ju första dagen på jobbet” när jag kommenterade mitt bemötande på plats. Ursäkta? Jag har väntat i 5 veckor på arbetet och att aldrig har någon nämnt att vi inte kommer få starta ett konto utan ett bokslut, bara att det inte funnits tid. Verkligen värdelöst! Synd att de ligger i närheten och kunde ha blivit aktuellt för framtiden med flera jobb. Men verkligen, aldrig igen. ...Efter samtal med företaget... // Har jag valt att ta bort min kommentar om att väntetiden innan deras semester då det var en kombination av för mycket jobb innan semestertider och en olycklig miss. Jag personligen kan tycka nu efteråt att det är synd att det inte var en av deras säljare jag fick bli bemött av. Kanske? hade blivit ett bättre möte. ps. beställningen i sig var enligt beställningsunderlaget och välutfört. Synd på servicen, gjorde verkligen att jag vill inte sätta något annat än 1 stjärna när man blir bemött som jag blev. -//
Otrevliga mot kunder och långsamma. Kan tyvärr bara instämma med nedstående recensioner, de har en nedlåtande och kort ton mot kunder. Kan det vara så att de jobbat för länge med detta och tappat gnistan? har aldrig varit med om att man snäser mot kunder och svarar så otrevligt på frågor som potentiella kunder ställer. Skärpning.
Supernöjd med bänkskiva i cararra. Lyssnade på deras tips om att ha en lång skiva istället för två kortare och det kunde inte ha blivit bättre. Plus för snabb leverans samt bra service.
Comment on this business

Directions to Stenfirma Bror Törner AB with public transportation


Danderyds gymnasium 300 meters
602
602X

to add Stenfirma Bror Törner AB map to your website;