facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Steningehöjden slottsby

Steningehöjden slottsby

About

Slottshöjden i TUN 3 består av 24 nyckelfärdiga friköpta parhus och 4 nyckelfärdiga friköpta radhus från Vallsjöhus i två plan med kvalitet utöver det vanliga!
FAST PRIS 4 995 000 kr

Address:
Phone: +46734154002
City: Sigtuna



related searches: Flora Steninge Slottsby, Steninge Marina, Torparlyckan steninge, Skokloster slott, Steninge Sweden, Taxinge Slott café in Nykvarn, Destination Sigtuna, Steninge Palace
Similar places near
No 55 Sigtuna Stad No 55 Sigtuna Stad 5 km Välkommen till Sigtunas nya höjdpunkt! Brf No 55 Sigtuna Stad, tjugo exklusiva lägenh...
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg 5 km Mycket bra att ha att göra med, trevligt.
Reviews
Vackert ställe och väldigt fint här, rekommenderas starkt att besöka denna plats.
Inte alls någon julmarknadsaktig plats längre, väldigt trist. Bara ren mer fancy livstils butik.
Mysig stenlada med jättefin övervåning med butiken Utomhus, bra mix med kläder och sportkläder
Kan verkligen rekommendera restaurangen ! Hög kvalitet på maten som är lagad med kärlek och ett underbart hantverk. Vi åt en brunch som serverades som Family Sharing. Mycket fräscht. Serveringen var mycket bra och de hjälpte till och anpassade maten till min sambo som är gravid . Allt var av hög kvalitet som sagt!
Toppen ställe. Hit kommer vi gärna igen. Frågade om det fanns vegetariska alternativ på buffén och trots att det var super mycket folk tog sig kocken tid att berätta vad som fanns med ett leende. Uppskattades verkligen! Maten var fantastisk och lokalen är stor så trots att det var väldigt mycket folk hittade vi ett bord utan problem. Nytt favoritställe!!
Fin och välskött slottspark att promenera i. Härlig utsikt över Mälaren. Avsluta med god mat eller fika i Steninge bruk
Fantastisk "lada". Den innehåller allt annat än vad man förväntar sig, bland annat gräddan av svensk formgivare, men undvik restaurangens stenhårda surdegs smörgåsar som bara ger skavsår i gommen. Besök och ni blir inte besviken, bara glatt överraskad.
Otroligt härlig slottsmiljö, gott fika, om du är intresserad av inredning och växter så går det bra att shoppa loss.
Området är Super trevligt Tyvärr har man byggt alldeles för nära. Nybygget måste skymas från slottsområdet.
Fint ställe att besöka!
Comment on this business

to add Steningehöjden slottsby map to your website;