facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stenö Havsbad Camping

Address: Stenövägen 130, 820 22 Söderhamn
Phone: 0270-75150
City: Söderhamn
Zip Code: 820 22



related searches: Rullsand Camping, Svenska campingplatser
Similar places near
Källvik Sommarhem Källvik Sommarhem 4 km Fin miljö och gott fika!
MUSES BNB MUSES BNB 18 km Väldigt vänligt, mysigt, lugnt och tryggt. Otroligt bra service, bemötande och fantas...
Reviews
Vi sökte oss hit för närheten till naturreservatet, möjligheten till vandring, närheten till Söderhamn, generösa campingplatser där hund också var välkommen. Vi valde plats på den norra delen för att komma bort från alltför mycket av lekpark och restaurangskrål. Vi stannade 2 nätter, måndag och tisdag kväll i slutet av juli. Blev väldigt förvånade över den enorma ljudnivån med musik och skrål från campingens restaurang som varade till drygt 23.00 båda kvällarna och då hade vi god distans. Ett fåtal av campingens gäster verkade vara roade av arrangemanget. En gata delar campingen i två delar och där roar sig bilburna med att leka med sina fordon troligen lokalboende som också spelade hög musik. Butiken på campingen har inte mycket av mat att erbjuda, mest godis och leksaker. Trots detta så ger vi ett gott helhetsbetyg för läget och det vi kom för. Stora välarrangerade platser och fräsch servicehus på norra delen. Mycket trevlig personal bidrog till helhetsintrycket.
Kanonställe att ta med barnen. Lugnt och luftigt trots full camping. Mycket ordnat för barnen och bra personal. Faciliteterna är det man behöver och upplevs fräscha. Bra pris också 350kr/natt högsäsong med tanke på läget och ordningen. Enda lilla minuset och det som stoppar en 5a är grusunderlag på större delen av campingen för husbil och husvagn.
Besökte tisdagsquizen med flera vänner och upplevde att quizen som vi många kom dit för, va för kort.. knappt 20 min och man fick inte ens höra rätta svaren. Servicen i baren/restaurangen gick oförväntat snabbt ändå med tanten på att det varit två barer förut och nu en.Tjänst: 2/5
Stora fina platser, men tyvärr på grus förutom de platser med konstgräs. Många aktiviteter för barn, bra badmöjligheter. Ingen ventilation i servicehusen, så det var som att gå in I en bastu som stank urin. Personalen är serviceminded men det är grusplanen som drar ner betyget.
Väldigt fin camping med sin närhet till havet på båda sidor om campingen. Bra och rymliga husvagnsplatser. Servicehusen skulle dock behöva ses över. Tre toaletter/dusch i samma utrymme. Så om tre personer skall duscha går det inte att gå på toaletten för övriga gäster.
Härlig camping med vackert läge. Bra aktiviteter för familjer såsom dagligt aktivitetsprogram, äventyrsgolf och fina badmöjligheter. Finns det mesta för vuxna, paddel, boulebana, kajak- och båtuthyrning. Kommer gärna tillbaka!
Campade en natt med husvagn. Bra pris och service. Sämsta med campingen var att det inte fanns tillräckligt med toaletter för oss kunder.Hotellets höjdpunkterPrisvärt
Bra med aktiviteter. Men det fanns inge varmvatten i duschen två av gångerna på kvällen.
Trevlig camping med flera olika aktiviteter. Campingen ligger på en fantastisk plats med havsbad och fina strövområden.Tjänst: 5/5
Positivt överraskad av de förbättringar man gjort de sista åren på Stenö! En klar förbättring!
Comment on this business

to add Stenö Havsbad Camping map to your website;