facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stenstans Bageri & Konditori

"Lokalt hantverksbageri där allt bakas med kvalitet från grunden. Surdeg på riktigt, tårtor, bakelser, smörgåsar och sallader."
Address: Trädgårdsgatan 22 , Sundsvall 852 31, Z, SE
Phone: +46 60 17 31 18
City: Sundsvall
Zip Code: 852 31


Opening Hours

Monday: 08:00-18:00
Tuesday: 08:00-18:00
Wednesday: 08:00-18:00
Thursday: 08:00-18:00
Friday: 08:00-18:00
Saturday: 09:00-16:00


related searches: Stenstans bageri & konditori reviews, Stenstans bageri & konditori sundsvall, Café Charm Sundsvall
Similar places near
Reviews
Gick till detta ställe då recensionerna såg väldigt bra ut, men blev ganska besviken. Själva caféet var jättefint och mysigt och bakverken såg magiska ut. Jag beställde en Budapest bakelse samt en kopp kaffe. Kaffe utbudet är inte stort, då de bara har vanligt bryggkaffe som man till och med får hälla upp själv trots att man beställer takeaway, inte likt andra caféer där man får allting klart som är mycket smidigare om man har bråttom. Kaffet smakade inte så bra heller om man jämför med andra caféer nere i centrum. Bakelsen såg fin ut och var väldigt stor, men var extremt söt, så att jag inte kunde äta upp hela. Kändes som att den också hade frysta bär i sig som var alldeles för frysta och smakade nästan bara is. Känns konstigt att ha frysta bär i en bakelse, om det nu var så. Både för att de smakar som vanligt is och är kallt, men också att vissa frysta bär inte är bra att äta frysta. Tjejen i kassan var dock trevlig, men tyvärr var fikat och kaffet inte värt enligt mig.
Vänlig, väldigt inkännande och personlig service. Fantastisk prinsesstårta med hallon i. Semlan var också bra. Ett måste-besök i Sundsvall.
Köpte hem god mysfika. Det fanns så himla mycket att välja mellan och allt såg så gott ut. Det var sjukt prisvärt. En HEL paj kostade bara 79kr jämför nu med Stockholmspriser, så billigt. Det fanns många bord inne och några ute. Det var fullsatt i caféet och det såg mysigt ut. Fanns också massa småkakor och bröd.
Ny ägare och magiska bakverk, så färska bullar och bröd
Fantastiskt vad det bakas här inne och för det priset också?! Oerhört oväntat att de är så konkurrentkraftiga med så mycket som är både unikt, ser otroligt gott ut och även smakar därefter - såväl fikabröd som mackor välfyllda och gjorda på plats!! Bra veganskt utbud tyckte jag också att man hade, och en inte alltför tokig varm choklad! Men bara _vanligt_ kaffe...? Önskar mig latte och cappuccino på menyn också! Dock ÄR bryggkaffet gott, har testat det också : Mysigt inuti och bra placering utanför också, så när som på den lite ojämna, sluttande gatan. Måste absolut återvända hit vid fler besök i staden!
Bakverk och bröd framställt av bästa råvaror och från grunden. Sundsvalls svar på Vetekatten. Inget bake off fuskbröd utan rejält hantverk. Vänlig och kunnig personal. Väl värt ett besök för den som gillar äkta vara. En smakupplevelse utöver det vanliga. Rekommenderas
Fantastiskt fikautbud men inte så trevliga lokaler. Vi brukar köpa med fikabröd och fika hemma.
Härlig atmosfär och urgulliga tjejer! Åt en grillad smörgås och den var rejäl och med färska grönsaker. Jättegott!! Deras bakverk är hur bra och goda som helst! Så det blev en påse med gotta hem också.
Mysigt konditori med rätt känsla för fika. Otroligt goda bakverk och kaffe. Väldigt nöjd!
Mysig miljö, god service, mycket gott att välja på. Både fikabröd å matbröd. Flera sorters The jag valde chai The. Så fantastiskt gott då det bryggs i kanna, håller värmen å räcker till flera muggar. Finns glutenfria alternativ, bakade på martells bageri.
Comment on this business

to add Stenstans Bageri & Konditori map to your website;