facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stenungs Torg

"Stenungstorg Centrum ligger precis vid havet i Stenungssund, i Storgöteborgsområdet, och är ett regionalt handelscentrum. Utbudet av shopping och kommersiell service är brett och kombinerar premium varumärken och större kedjor med tjänster, restauranger och caféer. Varje år besöker kring 3 miljoner personer centrumet som har 55 butiker och restauranger, och 1030 parkeringsplatser."
Address: Stenungs torg, 444 30 Stenungsund
Phone: +46855630670
City: Stenungsund
Zip Code: 444 30



related searches: Stenungstorg öppettider jul, Citycon, Citycon köpcentrum, Stenungsund, Kongahälla butiker, Citycon Sverige, Blommor och Sånt, Mölndal Galleria
Similar places near
Stenungstorg Centrum Stenungstorg Centrum 59 meter Favoritbutikerna är Denim& Brands, Akademibokhandeln samt FIKAhuset med riktigt ...
Eurosko Stenungstorg Eurosko Stenungstorg 113 meter Bra skoaffär inne i "gången" mitt på Torget.
Reviews
Ett köpcentrum som tyvärr bara blir tråkigare och tråkigare. Butik efter butik flyttar från torget... Månadsmarknaden är ju inte heller något att ha eftersom de har packat ihop sina saker när man kommer dit efter jobbet.
Vad händer med torget? Ena affären efter den andra har stängt. Så sorgligt. Torget mår inte bra. Det lever inte så som det har tidigare levt. Det här torget behöver samhällets stöd för att "kickas" igång. Omsättningshyror kan vara något? Så otroligt trist att uppleva. Stenungsunds närings- och affärspolitiker vakna! Gör något.
Själva torget är jättedåligt men vill du ha dunder röka med bra strain till endå helt okej priser, kom då förbi stenungstorg där dom själva odlar sin egna speciella hampa. Hade varit kul om man hade fått något provsmak som i sharken på coop men man kan inte få allt här i världen
Inte så stort utbud på affärer men har de nödvändigaste, hade dock inte valt att handla här om de gäller fler saker som tex julklappar.
Lite tafat centrum mycket fin atmosfär så der ärsynd att det inte finns mera att erbjuda
Känns tomt och öde många butiker nedlagda Hoppas på en positiv utveckling av Stenungsund Centrum
Centrum är mysigt, men inga roliga affärer alls
Bra torg men tråkigt att fler ej handlar här då affärerna och restauranger går i konkurs.
Bra centrum men saknar fler butiker
Bara SORGLIGT att så många fina affärer inte har råd med den enorma hyran som fastighetsägaren vill ha. De flesta lokalerna är stängda!!! FY SKÄMS till fastighetsägaren!
Comment on this business

Directions to Stenungs Torg with public transportation


Stenungsund Stenungstorg 40 meters
3
5
SNU
Oasen 70 meters
3
940
Stenungskolan 130 meters
331
332
333
334
337
931
932
933
934
936
937
938
939
940
Kommunhuset 150 meters
3
940
Stenungsund vårdcentral 200 meters
3
333
5
936
939
OEXP
SNU
TEXP

to add Stenungs Torg map to your website;