facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stenungsunds Montessoriskola/förskola

Stenungsunds Montessoriskola/förskola

About

Den lilla skolan med de stora stjärnorna

Story

Välkommen till Stenungsunds Montessoriförskola och Skola

"Stenungsunds Montessori är en fristående verksamhet för elever i åldrarna 1-16 år. Förskolan och skolan är belägen i naturskönt område, med närhet till skog och hav, i centrala Stenungsund (mitt emot buss- och tågstation).

Förskolan startade 1999 och skolan 2002 efter godkännande av Skolverket och har successivt vuxit till att i dag omfatta F-klass till skolår 9 (F-1, 2-3, 4-5, 6-7 och 8-9).

Stenungsunds Montessoriskola drivs av en ekonomisk förening utan vinstsyfte. Den elevpeng vi får till skolan går helt och hållet till driften av verksamhetens alla delar. Hos oss kan du börja från det att du är ett år och gå via förskolan till förskoleklass och genom hela grundskolan till och med årskurs. Vi är en liten förskola/skola med totalt ca 220 barn, vilket är ett medvetet val då vår målsättning är att se alla, skapa en trygg och utvecklande miljö och möten. Våra pedagoger arbetar med olika delar av skolan utifrån behörighet, och som komplettering till adekvat lärarutbildning har de, eller tillägnar de sig montessoriutbildning. Vår målsättning är att erbjuda en montessoriskola av god kvalitet och med stor omsorg om varje barn.

Address: Kyrkvägen 1, 444 31 Stenungsund
Phone: 0303- 37 33 10
City: Stenungsund
Zip Code: 444 31


Opening Hours

Monday: 06:30 - 18:00
Tuesday: 06:30 - 18:00
Wednesday: 06:30 - 18:00
Thursday: 06:30 - 18:00
Friday: 06:30 - 18:00


related searches: Ansökan montessori stenungsund, Montessoriskolan, Privat skola Stenungsund, Skolor Stenungsund
Similar places near
Kyrkenorum Kyrkenorum 3 km
Förskolan Jörlanda Förskolan Jörlanda 10 km Lugn och trevlig förskola med havsutsikt. Egen kock och bra förhållande mellan antal ...
Reviews
Bra skola med trevliga lärare och elever, dock små oklarheter i utlärningen.
Trevlig skola med relativt få elever och med fokus på att alla elever skall bli både hörda och sedda. Stort engagemang av alla föräldrar och ett sunt tänk avseende skolmaten.
Comment on this business

to add Stenungsunds Montessoriskola/förskola map to your website;