facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Steve Art Gallery

About

Steve Art Gallery

Story

Steve Art Gallery AB is a Swedish registered company in Tollarp, Sweden. We wholesale oil paintings, picture frames, stretcher bars, mirrors, original portraits and much more.
Visit our website: www.steveartgallery.se
Or follow us on twitter: http://twitter.com/#!/SellOilPainting

Address: Hansavägen 4, 29831 Tollarp
Phone: 044-312185
City: Tollarp
Zip Code: 29831



related searches: Steve art gallery reviews, Steve art gallery oil painting
Reviews
De har ingen som helst koll på om man betalat, det är upp till kunden att pressa på så att de uppmärksammar köpet. När de sen ska skicka paketet så blåljuger de om att de skickat iväg leveransen, när de faktiskt inte har gjort det. Detta är 5e gången som jag köpt något ifrån dom och det har varit samma typ av problem varenda gång. Opålitliga och lögnaktiga, jag kommer aldrig mer att köpa något ifrån dom.
Vilket skämt! Ofattbart att CDON samarbetar med ett företag som detta!
Lurendrejeri!! Köp inget här! Tar emot att ens behöva fylla i en stjärna. Steve Art Gallery påstod att de inte hade tagit emot mitt paket som jag returnerade för ca 1,5 månad sen och de hörde själva inte av sig. När jag kontaktade dem påstod de även att de inte kan spåra paket och undrade om jag kan göra det. När jag själv spårade paketet såg jag att det hade kommit fram till Tollarp där Steve Art Gallery finns för över en månad sedan, de har alltså ljugit för mig hela tiden. Tur att jag skickade paketet spårbart, annars hade jag antagligen fått betala dem för alla varorna som de själva tagit emot.
köp inte här de är inte hederliga
Comment on this business

to add Steve Art Gallery map to your website;