facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stiftelsen Linden / Sjöboda Gård

Stiftelsen Linden / Sjöboda Gård

About

Vi erbjuder individuella lösningar utifrån de faktiska behov som finns. Allt för att kunna erbjuda en ökad livskvalitet och personlig utveckling.

Story

Vår verksamhetsidé utgår från allas rätt till ett kvalitativt gott liv utifrån sina behov och förutsättningar. Det innebär att varje hyresgäst har sin egen utvecklingsplan och bostad anpassad specifikt efter sina individuella behov. De flesta av våra boende har också ”egen” personal för att ytterligare förtydliga och göra omvärlden trygg och begriplig. Varje hyresgäst har även riktade och stimulerande aktiviteter för att utveckla samt behålla de färdigheter denne redan besitter.

Ett förtydligande pedagogiskt förhållningssätt i alla skeden är oerhört viktigt för att hyresgästen skall kunna utvecklas maximalt utifrån sina individuella förutsättningar. Vårt mål är i och med detta att alltid vara så tydliga och enkla vi kan i vårt sätt att bemöta vår hyresgäst. Till stöd använder vi sociala berättelser, skrivna visuella arbetsordningar och scheman. Arbetet inom Stiftelsen bygger på vetenskaplig grund och tillämpar medicinska, pedagogiska, neuropsykologiska och andra terapeutiska kunskaper med utgångspunkt i ett miljöterapeutiskt synsätt.

Address: Vretsta poppelgård 1, 64391 Vingåker
Phone: 0151523101
City: Vingåker
Zip Code: 64391



related searches:
Comment on this business

to add Stiftelsen Linden / Sjöboda Gård map to your website;