facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stiftelsen Thulehem i Lund

Stiftelsen Thulehem i Lund

About

Hyresrätter i Lund, 1-4 R.o.k
- för aktiva seniorer.

Story

Välkommen till Thulehem!

Thulehem ligger i ett lummigt och lugnt parkområde på Vipelyckan i Östra Lund. Lägenheterna, som är i storleken 1-4 RoK, är ljusa och fräscha med modern utrustning. Hyresfastigheterna är i två våningar, utan hiss, och alla lägenheter har balkong i söderläge. På Thulehem bor man i hyresrätter vilket innebär att du inte behöver någon insats för ditt boende.

Thulehem är och ska inte vara ett vanligt seniorboende. Här värnar vi om god boendemiljö med ett stort utbud av gemensamhetsaktiviteter. Genom Thulehems Intresseförening anordnas olika aktiviteter, föreläsningar och utflykter.

Vipegården, Thulehems hjärta och stolthet, är en gammal skånelänga som inrymmer bland annat restaurang, bibliotek, skjuksköterskemottagning och lobby. Restaurangen, som endast är till för de boende och deras släktingar och vänner, serverar varje dag en trerätters måltid för en billig peng. Måltiderna alltid tillagade med de bästa råvaror och mycket känsla. Föredrar ni att sitta lite mer avskilda vid kalaset finns festmatsal att låna.

Målgruppen är aktiva personer i åldrarna 55 +. Det är en fördel att ha en rekommendation från någon som redan bor på Thulehem och/eller försäkringar eller på annat sätt har anknytning till Skandiakoncernen.

Address: Thulehemsvägen 40, 224 67 Lund
Phone: 046-12 85 00
City: Lund
Zip Code: 224 67


Opening Hours

Monday: 09:00 - 12:00
Tuesday: 09:00 - 12:00
Wednesday: 09:00 - 12:00
Thursday: 09:00 - 12:00
Friday: 09:00 - 12:00


related searches: Seniorgården Lund
Similar places near
HSB Skåne HSB Skåne 2 km Felanmälan-mottaget av Johan HSB-exemplarisk behandling av ärende och uppföljning av ...
Brf Klosters Fälad Brf Klosters Fälad 4 km Lunds grönaste och skönaste boende på väster. Välkommen till BRF Klosters Fälad ...
Reviews
Jag bor på Thulehem och trivs väldigt bra
Comment on this business

to add Stiftelsen Thulehem i Lund map to your website;