facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stigtomta Trädfällning - Trädfällning i Nyköping

Stigtomta Trädfällning - Trädfällning i Nyköping

About

Vi erbjuder tjänster inom trädfällning såsom sektionsfällning genom klättring, traditionell trädfällning samt trädbeskärning. Vi verkar i Nyköpings kommun.



"Vi erbjuder tjänster inom trädfällning i Nyköping med omnejd. Våra tjänster är sektionsfällning genom klättring, traditionell trädfällning samt trädbeskärning."
Address: Kolarvägen 18, 61172 Stigtomta
Phone: 0736871966
City: Stigtomta
Zip Code: 61172



related searches:
Similar places near
Bil och Traktorservice Bil och Traktorservice 609 meter Bil & Traktorservice
Reviews
En förtorkad jättegran med över 3 meters omkrets fälldes snabbt, effektivt och elegant! Rekommenderas varmt dessa två supertrevliga män!
Vi hade en stor poppel som hade börjat bli farlig på grund av storlek och lutning mot huset. Stigtomta Trädfällning åtog sig arbetet med att fälla trädet och såga upp det. Vi trodde att det skulle ta hela dagen med efter 4 timmar var de klara. Linus och hans medhjälpare arbetar med stort säkerhetstänk, effektivt och är trevliga. Tidigare under sensommaren hjälpte de även till med att forma ett vildvuxet körsbärsträd och resultatet blev bättre än vad vi trodde. Vi kan verkligen rekommendera Stigtomta Trädfällning till alla som behöver hjälp med träd.
Smidiga att ha att göra med. Håller vad de lovar, enkla att kommunicera med. Kan absolut rekommenderas.
Stigtomta trädfällning har beskurit buskar och träd inom vårt Brf-område. Allt har varit exceptionellt från kommunikation, konsultation till utförande. Vi är extra nöjda med hur de sett till vad våra träd och buskar behövde samt klarade av.
Proffsigt bemötande och bra service. Snabba och prisvärda.
Snabbt svar samt besök då jag skrev och bad om hjälp med trädfällning. Mycket positivt intryck, enda negativa är att de inte "kan" ordna med bortforsling av ris, grenar samt virke man inte vill behålla. De har inte tillgång till det som behövs, annars bara +++
Trevliga och snabba grabbar som tog ner thuja häcken på två dagar, trodde att det skulle bli minst fyra, skulle jag gjort det hade det tagit minst en månad. Stort tack för ett bra jobb.
Bra jobb, trevligt bemötande!
Fantastiskt snabb o bra fällning. Bortforsling av träden superb. Kan varmt rekommendera dessa killar. Tack för ett bra jobb
Hej Linus Tack för ett mycket bra utfört arbete, jag är alltid nöjd . Jag är stolt och rekommenderar er varmt om någon behöver en hjälpande hand i sin trädgård. mvh Ann-Marie
Comment on this business

to add Stigtomta Trädfällning - Trädfällning i Nyköping map to your website;